打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 只求沉POST(再嘈落去無好處)

關閉 [複製鏈接]
你句句 腦殘 白痴 on9  我跟本就想個POST沉係你要拉翻上來嘈 唔知邊個腦殘 白痴 on9呢?? ...
神米 發表於 9-12-2010 17:30

哇~~

第一.
個post唔係我推返上黎既 係有人推左 比我睇到我先回 <---你一直有睇個post 都講得出口話我推既 證明你腦殘/眼殘

第二.
睇曬你成個post所回既野 相信大部份人都會認同你係on9/腦殘, so  on9/腦殘係絕對適合你既形容詞

第三.
本來我用on9黎形容你 已經非常保守,但睇完你係327#既回覆 足以證明閣下白痴既程度
我改口形容你為白痴 係唔想貶低左on9一詞
回復 支持 反對

好喎~~ 反正我地咁多人講過曬道理你都睇唔明
唔洗再同你講道理
你咁鍾意講話無寵唔可以去奪寶 我就成全你
以後有人見你奪一次 我就去搶一次
廢柒事再慢慢同你條白系痴痴正膠西講道理
話你知 由e家開始 擺明就係嘈你 點撚樣

**想睇道理既人自己去28、29頁度睇 全方位解讀此人此post有咩問題
回復 支持 反對

好喎~~ 反正我地咁多人講過曬道理你都睇唔明
唔洗再同你講道理

你咁鍾意講話無寵唔可以去奪寶 我就成全你
以後有人見你奪一次 我就去搶一次
廢柒事再慢慢同你條白系痴痴正膠西講道理
話你知 由e家開始 擺明就係嘈你 點撚樣

**想睇道理既人自己去28、29頁度睇 全方位解讀此人此post有咩問題
   由e一版(p.35)開始 將不會再出現常人既道理 因樓主既白痴並不適合以道理溝通
回復 支持 反對

跟本就你想嘈,我1早打左話想個POST沉
總之E+大家唔好出聲喇 包括我
神米 發表於 9-12-2010 18:19

吊.你 e家咁講好似無乜用咁喎
邊撚個話一開始係我推呀
用你隻死人白痴眼去返前面睇係邊尻個推先再同我講野啦
你老味呀媽有無教你講野要用腦

由(p.35)開始 將不會再出現常人既道理 因樓主既白痴並不適合以道理溝通
回復 支持 反對

得得得 我錯 OK?? U WIN
神米 發表於 9-12-2010 18:32

咁你老母有無教你做錯應該講乜
知錯下次講野前就記得用下腦先 咪撚再重蹈覆徹 再下次我唔係咁有耐性

由(p.35)開始 將不會再出現常人既道理 因樓主既白痴並不適合以道理溝通
回復 支持 反對

米OK U WIN囉 我都無咩耐性唔好成日 你老母你老母
神米 發表於 9-12-2010 18:39

講win有尻用咩
做撚錯事唔洗講sorry?
你老母無教 學校又唔撚柒教你 唔緊要 我教
依家識講未 唔好要我再教多次

回復 支持 反對

笑 你講到甘 我係要唔講你吹毛喇  
我同你講撚左米再講我老母
神米 發表於 9-12-2010 18:52

無問題架 你咪無撚講 我絕對唔會迫你
要你講就已經比曬台你 你要傻系系咁唔講 我無乜所謂
你老味臭系 話明嘈你呀細路 唔講你老母咪好撚對唔住我自己
點止你老母 你含家我都要講 點撚樣 返去食奶啦
成尻日柒下柒下 都叫你用下個腦

回復 支持 反對

你老母教你講粗口講到甘撚勁=]
小弟佩服萬分  定係你無老母教 你自學呀=]
神米 發表於 9-12-2010 19:08

我老母就係教我對d白撚痴痴既人講粗口最適合
ya 就係好似你依一種 柒到無朋友
我都明你老母對撚住你都想扔尻你落街 點會教你野
去搵你老豆教囉 望到你 佢實好樂意用粗口鬧尻你 學到唔少架
哎 係喎 你老味生舊咁既廢柴出黎 老豆走都走唔切
睇你條廢柴都係食屎大 食到個腦傻系系

回復 支持 反對

又係你條智障=]
最撚煩就係你 成撚係推起個POST
E+仲係到嘈撚冤巴閉
好撚多人睇住你地班膠FD   以 ...
神米 發表於 9-12-2010 19:21

yo 全中!
你都知自己自理能力低、抗逆力低、情緒智商低呢
你出post既原因咪係曬度
    自理能力低:知你自理能力低 所以你老母唔撚比錢你 搞到你無寵用要去扮狗吠
    抗逆力低:人無寵你無寵 人地就用腦玩落去 你就喊住返屋企搵老母
    情緒智商低:一望到人地有寵執野就發狂咁叫人咪撚吸 吸夠未 (<--證據睇第一頁既相
哎 講曬你d特徵出黎唔撚好意思喔 見你傻系系唔吊唔得

回復 支持 反對

SOR我講錯 你唔係港童 你係港式小學雞=]
低能
低族
低智商=]
同埋高度弱智=] ...
神米 發表於 9-12-2010 19:33

知你眼殘兼白痴架喇 我會比你睇多幾次
等多d人睇下你口中既港童/小學雞同你100%一樣

yo 全中!
你都知自己自理能力低、抗逆力低、情緒智商低呢
你出post既原因咪係曬度
    自理能力低:知你自理能力低 所以你老母唔撚比錢你 搞到你無寵用要去扮狗吠
    抗逆力低:人無寵你無寵 人地就用腦玩落去 你就喊住返屋企搵老母
    情緒智商低:一望到人地有寵執野就發狂咁叫人咪撚吸 吸夠未 (<--證據睇第一頁既相
哎 講曬你d特徵出黎唔撚好意思喔 見你傻系系唔吊唔得

回復 支持 反對