查看: 2069|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 估唔到RCO係咁黑人憎

關閉 [複製鏈接]

睇下D評論就知
回復

唔知講乜好....
回復 支持 反對

定係gameone
回復 支持 反對

唉,咁話
回復 支持 反對

唔係好明你想表達d咩
回復 支持 反對

回復 5# jacky672

所有評論 (10)
       對此影片做出回應...
            剩餘字元 取消 或發佈 附加影片
you1no1kai

23 小時 以前 已移除評論 you1no1kai

1 天 以前 這已被檢舉為垃圾評論   顯示 隱藏
不是垃圾評論
估唔到E隻GAME到e家先執 跑車識跳,連跳仲有COMBO,加咩火箭話係TURBO 完全侮辱跑車既鳩GAME D小學雞連車名都唔知 淨係識講GAME入面D鳩改車名 畫質又差過乜,E軟先執算好啦 睇下人地咩叫賽車GAME啦 NFS13 : /watch?v=Ieul-6VvISE NFS14 : /watch?v=D6ouHWP0KrY Dirt 2 : /watch?v=tyfo9oNU-tY 以是是但一隻GAME論畫質定真實感都好過raycity啦 只可以話,raycity係比小學生玩既GAME 而車GAME唔適合小學生玩
you1no1kai 1 天 以前
hbonline1231

1 天 以前 @you1no1kai 收皮啦,打機又唔係現實,CSO夠係啦,你又唔話CSO

真實水槍殺唔到人,CSO又殺到?

真實十字弓要一彈一彈咁換,咁點解CSO可以連發

hbonline1231 1 天 以前 you1no1kai

23 小時 以前 這已被檢舉為垃圾評論   顯示 隱藏
不是垃圾評論
@hbonline1231 CSO冇咁鳩係因為槍GAME一向就係咁既模式 由一開始CS,就算去再之前既desert storn,都係咁玩 (水槍,十字弓極其ON9,不值一提) 而且我都冇話唔鬧CSO 但係賽車GAME呢?有冇玩過PS1既賽車GAME呀? (不過我諗果陣你都未出世) NFS3果D,從最初到現在,都未見過有車識跳 想話唔ON9都唔得 仲有,唔好同人咁一般見識 CSO其實咪一樣ON9(自從一出左喪屍) 仲有個咩好似闖關咁既模式果個,最後彈隻異形出黎 ON9到...刪撚左好耐啦CSO 所以CSO同raycity可以話同等級數 同跑ONLINE一樣咁ON NINE FOR小學生娛樂ONLY
you1no1kai 23 小時 以前 you1no1kai

1 天 以前 已移除評論 you1no1kai

1 天 以前 已移除評論
bisoneyland

1 週 以前 唉...敢好玩既game都要汁...

你有無玩nfs online?

bisoneyland 1 週 以前 hbonline1231

1 週 以前 @bisoneyland 冇呀= =

睇下咩game先

有機會會玩

hbonline1231 1 週 以前  回覆
封鎖使用者解除封鎖使用者 載入中...
回復 支持 反對

你刷松真系好.....
回復 支持 反對

跳可以係一個新創意
冇人講過game一定要跟真實去整
回復 支持 反對

你刷松真系好.....
SC仔 發表於 13-12-2010 18:41

你又知係我黎既= =
回復 支持 反對

你好屎....sorry...
回復 支持 反對