打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] CSO 交易區 - 交易黑名單及信譽名單 (申請/查看名單)

表格種類: 申請信譽人士
你的樂古UID :839954
你的MSN帳號 :hokwunkeung@hotmail.com.hk
對方樂古UID :885702
對方MSN帳號 :monkey0602@hotmail.com
你在交易申的身份 : (買家)
交易商品 : (其他kd4500 )
交易性質 : (對我而言是購買)
交易金幣 : ($80)
交易簡述 : 我洗洗下kd 洗左2千幾kill 但唔想再洗 所以我叫佢比2個電解就當洗完 其他果d gash就當送比佢 我自己自願
交易證據 : (請確定相關證據,能證明到你們的交易)

評分

參與人數 1樂點 +1 收起 理由
鴻- + 1 done

查看全部評分

回復 支持 反對

你的MSN帳號 :hokwunkeung@hotmail.com.hk

對方樂古UID :869952
對方MSN帳號 :abc19951031@hotmail.com

你在交易申的身份 : ( 賣家)

交易商品 : ( 服務 )
交易性質 : (對我而言是出售 )
交易金幣 : (20HKD)
交易簡述 :  佢比左200I-Gash我 我同佢做炸彈超人

交易證據 : (請確定相關證據,能證明到你們的交易.證據不可以是文字.)
photobucket上唔到 比條link黎
http://nakuz.com/home/attachment/201106/24/839954_1308910697cL63.jpg
http://nakuz.com/home/attachment/201106/24/839954_1308910697HqF9.jpg
http://nakuz.com/home/attachment/201106/24/839954_1308910710LZzo.jpg

評分

鴻- + 1 done

查看全部評分

回復 支持 反對

你的樂古UID : 839954

對方樂古UID :847507
對方MSN帳號 :kissopen222@hotmail.com

你在交易申的身份 : 賣家

交易商品 : 服務
交易性質 :  對我而言是出售
交易金幣 :  40HKD
交易簡述 :  佢比400I-Gash我 我同佢做炸彈超人

交易證據 : (請確定相關證據,能證明到你們的交易.證據不可以是文字.)

評分

鴻- + 1 done

查看全部評分

回復 支持 反對

對方樂古UID :789064
對方MSN帳號 :jason1227@hotmail.com.hk

你在交易申的身份 : 賣家

交易商品 : 服務
交易性質 : 對我而言是出售
交易金幣 : 120HKD
交易簡述 : 佢比1200I-Gash我 我同佢做炸彈超人+平安回家800次(佢本身干安有成200次,我同佢做左800次就有左平安
)
交易證據 :

評分

鴻- + 1 ko

查看全部評分

回復 支持 反對

你的樂古名稱: HOK159078
你的MSN帳號 : hokwunkeung@hotmail.com.hk

對方樂古UID : 614743
對方樂古名稱: 21021994
對方MSN帳號 : arkitxd@hotmail.com

你在交易申的身份 : 買家

交易商品 :  服務
交易性質 : 對我而言是購買
交易金幣 : 40HKD
交易簡述 : 我比個ac佢,佢同我抽中金AK+龍文
交易證據 :

金ak圖片有d問題 放唔到上黎

(由於圖片太細睇唔到,所以放大佢)

評分

鴻- + 1 代抽不計信譽

查看全部評分

回復 支持 反對

請留意以下帖子

代抽C-Box將不會再獲得加'信用點'
lollipop807 發表於 2011-7-28 08:47 PM

放心,我還有後著:lol
回復 支持 反對

你的樂古名稱:HOK159078

對方樂古UID :816775
對方樂古名稱:kenshi1314
對方MSN帳號 :fung_ken@live.hk

你在交易申的身份 : (賣家)

交易性質 : (對我而言是出售)
交易金幣 : ($40 )
交易簡述 : (佢比400I-GASH我,我同佢做炸彈超人)
交易證據 :

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

評分

鴻- + 1 done

查看全部評分

回復 支持 反對

你的樂古名稱:HOK159078

對方樂古UID :879955
對方樂古名稱:brianlee321
對方MSN帳號 :babyoc@live.hk

你在交易申的身份 : (賣家)

交易性質 : (對我而言是出售)
交易金幣 : ($40 )
交易簡述 : (佢比400I-GASH我,我同佢做炸彈超人)
交易證據 :

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

評分

鴻- + 1 done

查看全部評分

回復 支持 反對