查看: 15400|回復: 34
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[投稿攻略] 【原創】喋血亂舞 分析及心得

大家好,小弟第一次寫攻略 唔好係咁插我 下次會更好

官方數值 (與熱門槍比較)

總分:喋血亂舞:330     閃靈獵手-M1887:330      
                 深淵惡魔-KSG12: 342                

多餘既撐傘

[size=22.66666603088379px] 純粹娛樂 沒有用處

[size=22.66666603088379px]一般傷害(有甲)

打殭屍的擊退力

僅6發的威力

開左血性

開左血性

打C傷害

彈道(俾時間我更新)
               第一個係點射,
第二個係蹲下射

第三個係站起

其他資料:

獲得方法:

2011/08/09開始金勳獎 (A世代解碼器)

遊戲中美金價格:2800

總結

喋血亂舞除左動作外,就同M1887完全一樣,

喋血亂舞既散彈道比M1887集中但係要注意喋血亂舞的射擊問題,

唔知係官方設計有問題定係故意既,

就係開槍時後座力既發動比子彈既射出快令到喋血亂舞的彈道接近係水平線上,

反觀呢個問題帶黎既好處係近同中距離瞄準時更加易爆頭

:handshake多謝看小弟既分析同心得:handshake

評分

參與人數 1樂點 +25 收起 理由
a507845363 + 25

查看全部評分

回復

呢枝槍同閃靈差唔多...
有閃靈就唔需要佢...
回復 支持 反對

排版好亂
唔該汁汁佢先
仲有遊戲中美金價格:600= =?
回復 支持 反對

回復 2# 血映雪

=.= 我覺得彈道好加分 不過其他野就;P
回復 支持 反對

回復  血映雪
=.= 我覺得彈道好加分 不過其他野就
alanlala 發表於 20-7-2012 18:31

不過閃靈可以強化喎...
回復 支持 反對

排版好亂
唔該汁汁佢先
仲有遊戲中美金價格:600= =?
leo12 發表於 20-7-2012 18:31

唔係唔想汁 係汁極都係咁-.- 汁左之後又亂番 可能係個網有問題 係2800 打錯
回復 支持 反對

唔係唔想汁 係汁極都係咁-.- 汁左之後又亂番 可能係個網有問題 係2800 打錯 ...
alanlala 發表於 20-7-2012 18:34

我覺得d字唔係中間會好d= =
回復 支持 反對

回復 7# leo12

我原來都係係晒中間= = 一POST就 oh... xxxx.....
回復 支持 反對

d把槍用途不大~
只在於稀有和外貌凸出
回復 支持 反對

回復 5# 血映雪

你咁講又岩既-.-不過呢個好型
俾係你 你會用呢個定閃0先;P
回復 支持 反對