查看: 8825|回復: 68
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[投稿攻略] 任務[槍械達人]睇唔到全部擊殺數? 呢到幫到你

是咁的,呢個教學只適用於有安裝STEAM程式並把語言SET為繁體中文的人#1底有Steam載點
(目前只知咁多,日文韓文火星文個d暫時唔知.Nonsteam都係未知)

睇樂古好多人post就話見唔到全部6個擊殺數就上黎問. 差唔多1星期1個po咁

咁我自己之前想用英文玩CSGO個陣發現左呢個方法.

首先就係STEAM個版面,係左上個禁Steam->設定->介面->緊住第一行語言揀英文.

佢會叫你Restart Steam先可以繼續. 咁就確定啦

做完呢步你就可以開CSO. 入返任務系統個一版.你就會見返哂6項武器既擊殺數啦

-----------------------------完------------------------------------係啦有人講我先諗返起steam係free.
首先載點:http://store.steampowered.com/about/
申請AC是免費的.
搞完一大輪之後Log in左你既Steam account就應該做得返上面既野
另外附帶一提要係Steam加入好友必須要擁有一個需要付錢先玩到既GAME例如CSGO.  你down 1d 唔洗錢既都係用唔到好友系統.

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

評分

參與人數 6Bravo! +6 收起 理由
ben27649227 + 1
KLKL6077 + 1 好有用
cedricho + 1 PRO Siuka
阿- + 1 哇~超勁 好amazing 呀@@ 勁多tvb0.0 ...
2c27 + 1 不錯的建議

查看全部評分

回復

cso同steam- -算了,我呢d玩開心版game既人5用steam
回復 支持 反對

成功了..
但如果轉番個steam會點?

本帖子中包含更多資源

x
回復 支持 反對

cso同steam- -算了,我呢d玩開心版game既人5用steam
kelvin2420 發表於 28-8-2012 22:00

steam本身唔洗錢咖-_-係入面d野要錢...
回復 支持 反對

steam本身唔洗錢咖-_-係入面d野要錢...
專業新手 發表於 28-8-2012 22:04

我知,我又5洗任冇呢個問題同需要- -,我有用steam玩team fortress 2
回復 支持 反對

成功了..
但如果轉番個steam會點?
TonY乂佐助 發表於 28-8-2012 22:04

變返以前咁
回復 支持 反對

重有...
係咪次次開cso都要開埋steam?
唔開steam都可以變番咁樣?

本帖子中包含更多資源

x
回復 支持 反對

都幾有用。但我已完成個任。
回復 支持 反對

有冇steam載點?
回復 支持 反對

是咁的,呢個教學只適用於有安裝STEAM程式並把語言SET為繁體中文的人(目前只知咁多,日文韓文火星文個d暫時唔 ...
Killer104 發表於 28-8-2012 21:59

點解會咁???點解轉左英文就會睇到
回復 支持 反對