打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 隻game好似好好玩

關閉 [複製鏈接]
我相信除左傳說中的sowrd art online之外
都唔會有第2隻online唔係玩按制
lianddy1994 發表於 17-9-2012 19:49

仲有ALO,GGO,UNDERWORLD
Accel Assault2038
Accel world2039
Cosmos Corrupt2040

(完全離題)
回復 支持 反對

仲有ALO,GGO,UNDERWORLD
Accel Assault2038
Accel world2039
Cosmos Corrupt2040

(完全離題) ...
叛逆小天 發表於 17-9-2012 20:41

ALO,GGO,UNDERWORLD都係sao入面的game
所以講sao(指小說)已經講左佢地
而且ALO本身就係sao
GGO槍game要禁制先開到槍
UNDERWORLD直頭唔到online
加速果d更加唔係game

超離題.....
話說如果離題會扣分就.....

所以
樓主想知gc好唔好玩
自己玩一陣未就最快知道好唔好玩lo
回復 支持 反對

OK LA~{:14_715:}{:14_715:}
回復 支持 反對

ALO,GGO,UNDERWORLD都係sao入面的game
所以講sao(指小說)已經講左佢地
而且ALO本身就係sao
GGO槍game要禁 ...
lianddy1994 發表於 17-9-2012 21:06

1.ALO係SAO是你的誤解,他們只是都是遊戲
我同你都係人,但我5係lianddy1994,你都5係叛逆小天
    2.扣下板機同禁制好似無咩大關係,GGO
    3.UNDERWORLD無法外接連線絕對是你的誤解,桐人只用了兩刀砍了5萬名來自中,韓,美的玩家是從那裡來的?
    4.無法理解AW5係遊戲仲可以係咩,AA同CC都只係一個遊戲,3者同樣只係一種線上遊戲,只不過有附加功能而已.

BTW,回樓主,根據我係GC版咁耐的經驗,邊個開得呢種___文,其下場都係俾版主BAN,鎖,封.
好自為之.
回復 支持 反對