打印 上一主題 下一主題
收起左側

[提供意見] ...請恕小人失言, 本人覺得有以下問題....

關閉 [複製鏈接]
回復 1# 但丁1

我反而覺得你要學下溝通
回復 支持 反對

1. 姐係連最基本既人流都無你地好難有收入? 姐係要諗方法增加遊戲人流廣告, 你地先有得增加收入?...好簡單 ...
但丁1 發表於 10-10-2012 10:53

<<1. 姐係連最基本既人流都無你地好難有收入? 姐係要諗方法增加遊戲人流廣告, 你地先有得增加收入?...好簡單姐, 洗小小錢同遊戲商商討將old雜誌遊戲內容搬入你地樂古, 仲要獨市...
個人認為推銷商品仲好....

<<2. 將機王既心得訪問比樂古做下...
個人認為比記者組去做
其實我也不知甚麼,不過話說開設了這個版

<<3. 做一個遊戲分析同青年講點樣訓練頭腦...
個人認為不如你做好不好

<<4. 將所有網上遊戲內容搬入樂古, 並申請專利.... 專利費用由廣告收入撥出加入...
個人認為萬一個遊戲沒有人玩,版主的問題又如何

<<5. 訪問香港人點睇遊戲....
個人認為又關咩事

<<6. 做一個遊戲碟市場店價格中心, 幫佢地賣下廣告...
又是找錢..你那麼喜歡錢

<<7. 提供網吧資訊位置比年輕人知道...
去GOOGLE MAP看咪得

<<8. 將打機所需用品既價格, 選擇post上黎比人知....
如何去找人做,我個人是支持的,不過唔好加大人的工作量

<<9. 多引入關於機王既資訊..
....

<<10. 將遊戲貨幣市場既最新動向同大家分享.

11. 諗一點優惠比內地同台灣同胞吸入黎樂古....
我讚成,不過不如比全部人,更何況,比甚麼啊

<<12. 將遊戲業成功人士既訪問加入樂古.
企業??他們是否有時間,你又認識多少個

<<13. 加入遊戲資訊遊覽指引, 教人地最基本既資訊搜尋如何最快...
去GOOGLE咪得.....

<<14. 衣招係最奸, 教佢地增加收入, 如何係收入同遊戲支出中取得平衡... 係咁上開樂古都會諗到樂古原來係識為人著想... 例子:如何適應社會?
這個我沒有意見....

<<15. 寫一d方法教樂古會員點樣放鬆自己....
有生活百科...

<<16. 開設私人遊戲戀愛聊天頻道... 比佢地多d選擇去計傾..
MAN就可以,要不要開個室

<<17. 同遊戲商商討下整隻考試online比人玩下... 抄天龍八部... 簡單d: 彈一d小遊戲比人玩下, 將d小遊戲網post上黎樂古...
這句你不要太介意
廢話,如果有商幾,早就被人做了
題目有創意
精-難得很
你如何去代表英文
怪的名又點整

<<18. 請個改歌高手成日改下歌, post上黎樂古, 根住同佢講post上其他論壇比人知..
那post上黎樂古有咩用....

>>我無其他目的... 只係想一個人靜下生活... 我始終經歷過風風雨雨, 唔想遊戲成為中學生, 小學生既危害物, 我地做既就係幫佢地點樣利用遊戲提升>>成績.... 樂古要加多兩個字, 樂古學業遊憩網
遊戲根本就是用來玩的,你仲想增加人們壓力
我真是想罵你了,又支持+遊戲..又
自相矛盾...

>>老師...多年前我己放棄這個理想, 因為理想唔一定以做老師既方式去教, 以最無人理既職業去幫先係最屈機.... 如果我寫既... 唔好意思, 我已經令好>>多人不滿, 我根本出師無名...
這個不閞事,你寫糸就可以了

>>所以我懇求樂古管理層, 比個機會我發揮自己既本能, 去幫樂古增加人流... 你地忙, 我得閒, 我只係想有人親自去做衣件事.... 起碼要兩年到, 先可以做>>哂以上既提議...
你得閒咪.....

我咩都唔要, 我只係想老師衣個職業可以發覺自己既不足之處... 只係我希望大家可以支持我既行動.... 所有局限我無寫出黎, 因為一個人做比較好...
比一次機會比我補償對自己理想既遺憾.. 因為我係一個做到十五份工既大笨蛋, 六年時間搵到五十萬...
勁啊...

總絡

>>我只希望成為精華貼...
無言.....
關咩事

>>我唔怕話比大家知...我既能力好多年前已經比人限制....處女座可以做既工都比政府壟斷, 所有讀到書既都係處女座壟斷, 你點敢處女座爭呢?
>>無言.....
處女座就是讀到書的嗎?那為什麼要我們讀

一句說,你要學學技巧,看看前文後理

我可能說得不對,也有可能會令你難堪
先說對不起了

有一些我是支持,一些是不支持的
不過.請你下次....
回復 支持 反對

我來是表達意見了
但丁兄你.....
~笑~
又說請甚麼機王
又說唔想遊戲成為中學生, 小學生既危害物

-0-
你想想
你請機王,整GAME
根本就是宣傳打機....
我成日都打,又唔見我有事(可能是個別)
回復 支持 反對