打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 獻醜了 第一次玩高lv天山校場pvp :P (不斷更新)

學到我啲游擊技術啵心仔!keep going 加油!
回復 支持 反對

回復 支持 反對

頂,部手機唔知咩事係咁回覆。。。sor
回復 支持 反對

simonyin 發表於 3-1-2013 16:58

小小姐,唔敢當唔敢當
回復 支持 反對

巴打放棄雙花吧@@始終對高石黎講同平推無分別--攻速又慢過平推
同埋你好-6#3 次次最後幾下都比你爆會心 ...
k172209715 發表於 2-1-2013 16:57

我放棄雪花@@

梅花有減速#4
回復 支持 反對

我係南ser天山 kim 首先 我好佩服你既輕功技巧 用得神妙 好少人可以做到你咁樣 但係有一樣野我覺得好可惜 我淨係睇左頭幾條片 我發現 你既對手同你既實力相差太遠 睇到你比隻明教抗左好多 但係你扣佢血都可以好快 表示佢一定唔夠你打 可能你有心咁玩啦 我就覺得未發揮得晒移花呢招技 正常你可以唔比佢扣血而秒佢 命中可以話係一個問題啦 不過唔係最主要原因 輕功用得熟係好事 但係天山唔秒人係亳無意義 我力追冰攻 為左每一個對手都可以係20秒內解決 可惜既係真單令我失去一切 希望你明白我講咩啦
回復 支持 反對

會好快失去遊戲樂趣…因為你每次入去個畫面都會重播咁樣……
回復 支持 反對

我係南ser天山 kim 首先 我好佩服你既輕功技巧 用得神妙 好少人可以做到你咁樣 但係有一樣野我覺得好可惜  ...
橋鋒 發表於 6-1-2013 02:55

(此乃個人意見,不喜勿插)
次次唔同真係要隱入,冰,移花,隱,點穴手,爆技,同生,爆技,打穴,爆技,強控,爆技完場?

你哂咁多錢就係為左不停咁做以下動作?... 未免太哂錢了吧....

P.S
我搵果D對手全部同石,亦唔係D咩退化ac
回復 支持 反對

本人已懶得放上黎啦-.-

要睇片就不時上下呢個網啦(今日update左)
http://www.youtube.com/channel/U ... qndNAA?feature=mhee
回復 支持 反對

哎呀 得頭個2場呢~
表現成隻草菇咁呢 FAIL
不過都好在冇輸吧XD

睇黎對住主動攻擊既丐 你幾識應付呢~
避狗頭 免疫潛龍 加速/踏雪避80技
呢D位都做得唔錯 丐對你如果隨便/心急出技 多數都吃虧呢
至少我覺得唔配加速/無狗既80技 都幾難中

單論技術既話 隻米欣唔係你對手 小弟被節錄個兩場都係~
咁岡本同草菇自然唔洗講...
但我都係建議你搵D令你隱唔到既丐幫打吧~

BTW FT既MUSIC很好XD