打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他情報] 【資訊集合】1.23平衡後必玩推介 >w0/ (歡迎提出更新)

我個人好推熾天
雖然今次更新後只係加左刀圍,睇落好似無咩亮點
但試問對地刀係唔係易捉人好多呢 "C"
呢部野D後,如果玩6刀接2武,可輸出到差唔多成萬係數,拳機都會比佢打到殘血
加上改左刀圍,上手道大增
R前又有超視,可以講話係唔錯
唯無實彈,打有I力場機體會較吃力
=======個人愚見======
回復 支持 反對

咁分手一個月的話.....你應該會見報
藤星 發表於 24-1-2013 20:15

好9呀

求復合
回復 支持 反對

機名:GP 02A
更新後亮點:
王牌技能變更為自護之魂
2武攻擊傷害、射程上升
3武裝填速度增加

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
藤星 + 10

查看全部評分

回復 支持 反對

機名:新安州(S)

更新後亮點:
雖然1武硬直槍傷害減少,但增加3武回力標,回彈速度一般,
輸出率有增,而且有追尾效果

評分

藤星 + 10

查看全部評分

回復 支持 反對

機名:v2b
更新後亮點:r後增加3武光之翼,範圍大而回彈快
不過傷害就低d,因為v2b冇咁多氣,係冇氣個時可以用黎走位
總括黎講就係增加r後既戰力

評分

藤星 + 10

查看全部評分

回復 支持 反對

我部部都冇點算好
回復 支持 反對

AR G3 2武reload速度上升,攻擊速度
+埋1技=射不完的2武

評分

藤星 + 10

查看全部評分

回復 支持 反對

S至C再各自推薦一部吧:

機名:
S)天意高達
A)AR G3
B)迪杰SE-R
C)吉姆

更新後亮點:
S)SD高達online的第一部S機,更是Gundam Seed裡的魔王級人氣機體,歷經多次強化,實力較推出時早已大大提升,今次更新後甚至可以說: "古魯謝終於返黎喇!" 強大的技能,高智能的龍騎兵,魔王才配用的高性能激光槍。來吧,就讓我們重新出發,為對手帶來前所未有的壓迫感吧!

A) 呢部本來已經係一代神機,四AR時代最難抽中的AR之首,帥氣的外形,實用的技能,全彈必,轟落相轉移或拳機上也感受到相當力度的高系數二武,加上大範圍爆風,優點數之不盡,一直深受傳統一輩的實彈控和手描黨喜愛。今次更新進一步增加二武的威力,射擊速度和裝填速度,把這部一代皇者的實力推至新高峰,開技後二武甚至進入無限彈的狀態。不論新手定老手,強化後嘅AR G3必須入手! 來吧,就讓我們駕駛G3重拾開服時的光輝!

B) 堅固的裝甲,光束實彈俱備的全面武裝,比美EXAM的限制解除,迪杰SE-R一直是心目中的技術型B級神機。今次更新把格鬥術改為突擊指揮,讓這部機血量40%後立即化身成戰場上的軍神,戰場上的戰略價值終於確實地超越了BD2。技能開啟後,迪杰SE-R無論在攻擊力,噴氣量,還是攻擊速度也頓時大幅提升,隊友亦因突指加乘戰力大為提升,加上本身A機級的防禦力,迪杰SE-R絕對能夠帶領隊友爭取勝利。建議配點三速全攻,外插新人類覺醒卡,相信我,迪杰SE-R絕對可滿足每一位全能機師的要求。你會很容易愛上它的!

C) 曾經有人說過,連邦得以在一年戰爭中反敗為勝的轉戾點,不是成功開發高達,而是吉姆順利量產,並大幅投入戰線。SD中的吉姆有著順暢的光束手槍,輕鬆二三武互切連射,三武高系數實彈,武裝全面,技能實用,其極高汎用性作為一部C機實在無可挑剔。今次更新後進一步加強二武的流暢性和機體攻擊力,戰鬥力全面強化,自命光槍愛好者嘅你點可以唔試?機動戰士吉姆,絕對是助你提升基本功的好夥伴,也是戰場上值得隊友信賴的先鋒!

評分

參與人數 1樂點 +40 收起 理由
藤星 + 40 很好!

查看全部評分

回復 支持 反對

S至C再各自推薦一部吧:

機名:
S)天意高達
A)AR G3
B)迪杰SE-R
C)吉姆

更新後亮點:
S)SD高達online的第一 ...
btbeb 發表於 24-1-2013 22:08

吉姆 2武神手感...
爽過訓練機...
------------------------
其實禁斷2武殘彈好似多左
以前射幾野就彈切
回復 支持 反對

吉姆 2武神手感...
爽過訓練機...
其實禁斷2武殘彈好似多左
以前射幾野就彈切:h ...
乂超廢的我乂 發表於 25-1-2013 01:09

我呢d自護魂是ms-b的,ms-a支槍有幾爽就唔肯定喇,但吉姆支槍絕對爽度十足,新人類上身咁。
回復 支持 反對