打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他情報] WINDOWS 8意見,理性講2句(硬上弓來答答吧)

回復 40# 雷臣

G1出個d SD action figure,最貴都不用$200架喎……

我指無正、OOR果d出面$160樓下都有交易,你講到兩、三舊咁架。

兩、三舊就走去買SHF、Robot魂果d好過啦!
回復 支持 反對

win7win8雙系統冇有怕
回復 支持 反對

回復  雷臣

G1出個d SD action figure,最貴都不用$200架喎……

我指無正、OOR果d出面$160樓下都有 ...
alanxwy 發表於 25-1-2013 14:47

我記得部無正好似250定280
在旺角買的,出面市價幾多我冇留意,我有差不多10年冇去模型店買模型了,,,

可能我買貴左或者你識搵平地方買吧

如果市價不用2舊水就能買到,佢舊玩具成本都未免太低吧

可能唔使60元@@
回復 支持 反對

你想講係韓服垃圾定係佢用緊個PROG垃圾??

PS:我唔多識電腦,但也覺得韓服在某些方面做得不完善...起 ...
雷臣 發表於 25-1-2013 11:41

是咁的
win8玩到sd既
但點解港服玩唔到?
多左d咩?
就係果舊野垃圾囉
而且果舊野
又係邊個整嫁呢
btw
唔平衡冇計
我地又不是泡菜仔
回復 支持 反對

裝番win7吧
回復 支持 反對

是咁的
win8玩到sd既
但點解港服玩唔到?
多左d咩?
就係果舊野垃圾囉
而且果舊野
又係邊個整嫁呢
btw
...
〝小趙﹏* 發表於 26-1-2013 00:29

南韓佬真係做野麻麻地阿.....

識過幾條泡菜哥 (真人面見個種)

工作識左幾位(唔係指去食韓燒時識個d)
講野做作, 一句英文都唔識 , 唔會主動打招呼, 心入面睇唔起中國人 (起碼睇唔起中國普通平民)

穿著身光頸靚,成日做作同埋嫌中國地方污穢
女的話塊面做假太嚴重了,落左妝嚇死人了   

好的也有,1個半個lol

讀書時識左位,大學生泡菜哥

成日講文房五寶係佢地發明的,
人參是高麗發明的,也只有韓國的人參先算係人參
成日呃煙食
原來古中國一直係高麗人的附屬國
會問人借好多$話有要找數,轉頭用d$$去溝女請女食飯

最後佢得罪人多,潛左水走左佬,讀讀下好似轉左校定反韓國做野,不過聽講佢有關係,好好搵

想知韓國佬幾甘要面又冇料,最近有一套韓劇,我女友追緊
d泡菜哥泡菜妹係度野入面講講下泡菜文又講英文,仲要幾乎全程講

大佬,唔你話唔俾你講,問題係發音太唔標準,個女主角仲要好大聲甘講,個樣又串

之後套劇後面d 二打6係度打爛手掌話女主角好叻

我挑

仲以為睇緊北韓d劇,原來係南韓的,有夠洗腦的
回復 支持 反對

支持~!
雖然我唔係WIN8(仲係WIN7)
但係因為玩唔到WIN8既人都應該有好多
如果佢地都番番黎既人流應該都會大增
另外比負皮既去死
回復 支持 反對

南韓佬真係做野麻麻地阿.....

識過幾條泡菜哥 (真人面見個種)

工作識左幾位(唔係指去食韓燒時識個d)
講 ...
雷臣 發表於 26-1-2013 10:26

泡菜佬唔理係人樣定事業都係靠金錢做市做出黎
而我不知果個乜_野GAN_____ Style有乜咁好聽
就好似香港英_誤樂公司旗下既歌手一樣,用錢包裝出黎
韓國佬連樣都要靠整容先夠彊見人,咁著重於個樣都唔知做乜
可想而知就係靠錢造出黎,無實力既國家
btw其實日本佬都係,但無做得咁出面
回復 支持 反對

泡菜佬唔理係人樣定事業都係靠金錢做市做出黎
而我不知果個乜_野GAN_____ Style有乜咁好聽
就好 ...
最後武士wd 發表於 26-1-2013 11:01

泡菜族雖然好多做假,

但我留心睇過佢地既MV  (戲就冇點睇,但感覺可以)

佢地D包裝功夫幾好, 雖然男男女女都唔算好靚仔,

但個劉海幾好睇  (當然冇左劉海就變狗屎樣了XD)
回復 支持 反對

日本我覺得很OK

日本靚仔靚女唔多,但向方面包裝都可以講係亞洲一流

雖然本人不喜日本人,但承認佢地係有唔少過人之處....
回復 支持 反對