打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他情報] WINDOWS 8意見,理性講2句(硬上弓來答答吧)

難得我想玩番sd,點知係因為win8問題冇得玩,真係掃興
回復 支持 反對

泡菜族雖然好多做假,

但我留心睇過佢地既MV  (戲就冇點睇,但感覺可以)

佢地D包裝功夫幾好, 雖然男 ...
雷臣 發表於 26-1-2013 12:15

成班MK頭,光速_西頭
油頭粉面,唔知想點,點FANS就成班腳膠
邊個聽佢唱歌...
回復 支持 反對

其實sd本身係win8係玩到,係gamone果個垃圾開始登入畫面set左只有XP同win7開到,如果可以唔經開始登入程序,係可以玩到
回復 支持 反對

日本我覺得很OK

日本靚仔靚女唔多,但向方面包裝都可以講係亞洲一流

雖然本人不喜日本人,但承認佢地係有唔 ...
雷臣 發表於 26-1-2013 12:16

全球最大AV出口國
回復 支持 反對

南韓佬真係做野麻麻地阿.....

識過幾條泡菜哥 (真人面見個種)

工作識左幾位(唔係指去食韓燒時識個d)
講 ...
雷臣 發表於 26-1-2013 10:26

南韓靠Samsung炸嘛
btw
我幾Like鐘意日本
回復 支持 反對

回復 33# 雷臣

砌機就話可以打爆RAM槽上16GB
試問有幾多人又真係砌機呢
係就係處理器效能過剩行到WIN8
但係用家用慣本來既UI 霎時間轉左做METRO
同埋win8個市佔率得1%左右
其實唔多應該嘗試搞WIN8相容性
要搞都應該搞左WIN7先
回復 支持 反對

回復  雷臣

砌機就話可以打爆RAM槽上16GB
試問有幾多人又真係砌機呢
係就係處理器效能過剩行到WIN8
...
rayccy 發表於 26-1-2013 14:32

我部機係手提,新機全線都係WIN8,逼住用WIN8,而我慣左用正版WIN的關係,

唔想再花多1000大元買多隻WIN7

話說我部手提電腦I7, 16GB RAM

開機用盡都係用3GB RAM

但大家也知道某條PK點做生意, <--成行都係甘PK先岩

不停提高各種新程式的要求,越來越大食,特別係WINDOWS

到後來大家都LAG時,逼住買新電腦或者轉硬件

甘佢地米HAPPY HAPPY LOL
回復 支持 反對

有幾多人 8GB RAM會唔夠用咁勁 - -?
上16 GB真係諗多左

顯卡有2GB顯存除非多MON LA...
如果唔係1GB 夠用
回復 支持 反對

咁快轉WIN8都唔知做咩野... WIN7都係轉左一陣間 轉左新野就應該預左有D GAME係支持唔到 並唔係用其他國家做EXAMPLE 香港還香港 日本還日本 挽唔到就要人幫手都冇可能.. 你自己同G1講下啦 雖然係好慘,但係換野之前係咪應該向遊戲了解一下 雖然你話知道左其他服可以 都係個句 呢到唔係個個服 而係港服 同埋唔係話突然想挽所以冇留意咁就得 最後WIN8 真係好嘔心
回復 支持 反對

咁快轉WIN8都唔知做咩野... WIN7都係轉左一陣間 轉左新野就應該預左有D GAME係支持唔到 並唔係用其他國家做 ...
三毛 發表於 26-1-2013 16:21

可能我冇講清楚或者表達不清晰

#1已經講左我係買新手提電腦,係逼住用WIN8............ 而我用開正版WIN,唔會特登再買多隻正版WIN7,成千元阿.

另外我新買電腦之前已經知道WIN8暫時唔支援港服SD

不過我都講左,我有4部電腦,另外3部都玩到SD. 只係幫手發表下意見者..

另外非常同意一句.

WIN8真係唔知似乜野......9唔搭8
回復 支持 反對