查看: 2597|回復: 48
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他情報] 儲值獎意見一提

《SD高達》2月份儲值回饋獎償

為答謝玩家對《SD高達Online》的熱愛及支持,2月份營運基地將為大家帶來充值償活動,大家只需要於指定時間進行轉點動作,轉滿一定M幣額即可獲得豐富獎品回饋!記得把握機會不容錯過!

活動開始時間:2013年02月19日 00:00
活動結束時間:2013年02月28日 23:59

回饋項目一:一次性轉換45000M幣以上
獎品:100%成功強化(oc6)x2  + 5000 經驗膠囊(滿)x15 + 防爆核心x10 + 100%成功強化x3

簡單講兩句吧,以前也有人提過

5000經包主要用途都在上EX或者S機上王牌,可是剛剛好用到5000經膠的地方很少,
如S機老手上王牌,6400經, 要用上5000+1000+200+200先上到 (也不排除有一次性放幾十個200經膠@@)
S/A機OC1>2,用3000經,5000經包冇用
B/C機更加唔使講...

轉點送獎係一件好事,也是一種對入點玩家的獎勵,但希望可以送少一D 5000經包,送多D 1000經包同埋200經包

支持的幫手按一下支持吧
認為這樣是沒事找事搞,發放負能量的,請按反對

PS:點解唔去客服講?
因為以前的慘痛經歷所致,心照唔解釋甘多啦

回復

雖然5000經膠我用呢衝OC6BT支持
回復 支持 反對

送多D  5000好
因為OC 1~5 我都係 打任升算
回復 支持 反對

我認為出消費獎更好
回復 支持 反對

送多D  5000好
因為OC 1~5 我都係 打任升算
浪漫絕鯊 發表於 22-2-2013 12:53
雖然5000經膠我用呢衝OC6BT支持
ngtiki 發表於 22-2-2013 12:40

我自己就冇時間刷任.連K40都做唔到,之前10場日任送野我都冇時間參加...

衝OC6的話,S機係12000, A機係9000, B機好似6000

點計,都係需要1000經膠的\
回復 支持 反對

但係咁喎,1000膠同200膠唔難入手...
回復 支持 反對

工作人員:吹呀? 唔好意思囉我以為你地玩Sd為左升Ex
回復 支持 反對

但係咁喎,1000膠同200膠唔難入手...
菠蘿君 發表於 22-2-2013 16:34

5000經膠只係放經膠時比1000經膠快少少

但1000經膠配合200經膠,靈活性比5000經膠多出n倍

即係甘,假如我係g1, 送你2部c,b,a,s  全部新兵,

你要反工,冇乜時間升機, g1見你入得點多,再送你合共5萬經膠(full) 俾你

你會想要5000經膠(full) x10 定係想要 5000經膠(full)x5 1000經膠(full)x20 200經膠(full)x25

重點係呢樣.
回復 支持 反對

5000經膠只係放經膠時比1000經膠快少少

但1000經膠配合200經膠,靈活性比5000經膠多出n倍

即係甘, ...
雷臣 發表於 22-2-2013 17:04

可以咁諗一方面
5000經膠  商店無得買 ( 官方就可能咁諗  唉 商店都無5000經膠比玩家  咪益下佢地囉 )
另一方面
我送5000經膠比你地   係想你地買點  買下 1000 同200果D經膠  我就可以賺多D
玩家永遠吾會知官方諗咩
回復 支持 反對

可以咁諗一方面
5000經膠  商店無得買 ( 官方就可能咁諗  唉 商店都無5000經膠比玩家  咪益下佢地囉 )
另 ...
浪漫絕鯊 發表於 22-2-2013 17:24

應該冇你諗成甘...就講我自己

200-300個1000經膠(空)

500定600多個200經膠(空)

以前有BD時就成日掛場刷經順便刷熟練值買經膠

而家冇BD,加上抽幸蛋送空經膠.......
對很多入點玩家來說,

相信佢地已經冇買經膠好耐.

PS:我防爆都冇買好耐,改機之時得10個左右,封改機後由儲機獎慢慢儲防爆,而家400多個防爆
回復 支持 反對