打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 越級挑戰!? 北ser 5帶6石天山pvp特輯!!

回復 支持 反對

0.0
.......

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
∼香B∼ -2 無意義回覆

查看全部評分

回復 支持 反對

其實我想問你擺上來之前 有冇事先知會過片中人~ 如果冇 其實咁樣系咪有d唔太尊重其他人~ 你肯定人地願意上鏡~?
回復 支持 反對

其實我想問你擺上來之前 有冇事先知會過片中人~ 如果冇 其實咁樣系咪有d唔太尊重其他人~ 你肯定人地願意上 ...
魚Mo~ 發表於 16-3-2013 06:47 PM

係囉其實我都覺得要問過人家...
就正如同影子妖嬌拍果陣..佢地都會問過我...
回復 支持 反對

大部分都有既。。。 有D熟既咪唔問咯lol
回復 支持 反對

就以我識既人當中已經有2個你冇問佢 而佢地又唔願意上鏡了 其實分享絕對冇壞 但始終要問左對方先~起碼要有返適當既尊重
回復 支持 反對

就以我識既人當中已經有2個你冇問佢 而佢地又唔願意上鏡了 其實分享絕對冇壞 但始終要問左對方先~起碼要有 ...
魚Mo~ 發表於 16-3-2013 21:02

多謝你提供既意見,下次會改善改善
回復 支持 反對

明顯一開始就係度讚賞緊「丐幫神手」
跟住有人拎舊事黎係扮聖人講道理姐
回復 支持 反對

明顯一開始就係度讚賞緊「丐幫神手」
跟住有人拎舊事黎係扮聖人講道理姐 ...
fongkapan 發表於 16-3-2013 21:26

咁如果真係要講舊事.我就想糸到請教下「星宿第一」糸星宿角度黎睇點走冰至無狗
另外一題.我地其實咁耐以黎都冇講過蕭楓既屬性圖糸北SER第一丐
我地係總合左技術加屬性
仲有.唔該而家係睇緊樓主挽天山既片.
而唔係比你糸到出黎加把嘴話人死雞撐飯蓋
再者我諗而家真正仲要死雞撐飯蓋.想出黎話番自己有幾勁.搵人認同自己糸「星宿第一」既人係你先岩
回復 支持 反對

又有hihi 插把死人嘴落黎我好似冇講過邊個死雞撐飯蓋wo,話緊片入面d 人唔得架咩!?定係你認為係蕭楓死雞撐飯蓋?
星宿要走冰至,都要假設好多野嘅
假設你強控到佢,假設你有隻快快地嘅坐騎
要走咪強控上坐騎,事先談笑左上坐唔怕被打斷
如果係咁簡單嘅都諗唔到,都大約估到你地所謂嘅技術係咩料子
回復 支持 反對