查看: 5471|回復: 62
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 其實sd衰咩呢?

其實我都明白死ser GE 問題係幾嚴重,但係仲有冇其他問題呢尋晚lag到機體資料都睇唔到...
多選投票: ( 最多可選 8 項 ), 共有 175 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

岩岩玩個ser lag到,r卡2秒,放完sp卡5秒 都唔知咩事
回復

越來越少 人玩Lor  升機 打任務 都好少人啦 哎
回復

港服公會不但一直更新吾到,
仲捲起了兩次大型的黑歷史
網遊是比人一齊玩
一隻網遊的公會/群組系统廢
玩家就等同一堆散沙,好易吹走
如果連沙子容器的ser都廢埋的話,無風都自然會流走
回復

一隻GAME最煩係個SER LAG,一LAG心都煩埋
回復

好多野都唔好
回復

第1 lag +ser廢 (玩家走的最大因素)
第2 抽蛋機率低+大量呃錢包...(早前見到有個垃圾包賣幾百$ 呃錢都有個限度 )
第3:公會系統唔知搞咩到e+都未用得
本來好地地隻online game到做前10名(之前) 但係比左gameone做就搞到佢就黎汁咁........
回復

1. Server 勁lag + 狂斷線 + 卡sp + 卡重生 + 卡tag轉機

2. 多外掛, 對戰用外掛打, 5566外掛自動刷經錢GM完全唔理

3. 咁多bug都唔去修, 連任務圖都刷唔到出來, 仲要錯字、錯武器名、錯道具說明等等由開服到現在三年幾四年完全無視

4. 任務難度太痴線, 新手跟本做唔到, 尤其是指家用c機果d原作任你有oc4以上+一定技術跟本無法"正常"過到, 老手冇乜必要都完全唔會想去做任或幫人做任, 新手絕望放棄再玩sd

5. 普通扭蛋機率、自定扭蛋機率、幸蛋機率、木瓜機率, 調低或增加C機和道具的排列數量, 令幾廿人去不斷填坑去爭一部機最後都抽唔到
6. 對話頻UI落後十幾廿年, 公會頻由開服到現在三年幾四年差不多每縫更新就跪
回復

多外掛, 多BJ
神Ser, 神Lag, 神錯位, 神飄移, 神廚機, 神隊友, etc
回復

一句講哂, 衰在比左G1代理
回復