打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 其實sd衰咩呢?

衰在有班係討論區到唱港服有幾衰 叫人轉服既HIHI係到
可愛的渣古 發表於 27-3-2013 18:24

睇曬咁多個回PO有幾個都幾認同
但最最最最認同既一定係你LI句
個個正係識插
仲要成堆插既人組隊插
就算本身SD吸引倒人玩
一黎壇都嚇驚啦
回復

其實到呢家我都唔知咩叫lag ser ...
以我玩SD咁耐以來只有入6v6常規會卡3秒R 5秒SP
其他場未試過卡到死一死
係間唔中全彈必卡死自己,有時卡埋人地之外,我都好少會覺得個ser lag
仲有樣野~因為我仲用緊電話線上網...所以一開某D好食數據流量既程式基本上開唔到SD
所以我經常玩SD之前關曬所有野...入埋管理員關曬所有常駐程式PS加速器呢D...
希望幫到大家
回復

衰在

故意將Nprotect Gameguard  從客戶端 刪除  

對戰頻  BD總人數> 真正係度玩緊對戰嘅總人數  想玩對戰做日任等人等房時間>係房玩嘅時間

同級機體性能差異大[雖然有機體調整,但係調整頻率唔夠密(eg, 估下部FAZZ d 導彈仲要邪惡到幾時?)]

.......(呢個post 有人講過嘅pt 重複的不說了)
回復

睇左上面TF只用$48就有咁多道具,咁多機庫

對比HKF真係死得,幅利少到冇人再玩

再玩落去只會辛苦到自己,又冇防爆刷

幸蛋既道具垃圾得過份,唉,

我都開始冇哂心機再玩落去

道具同幅利都咁少,真係玩TF好過
回復

睇左上面TF只用$48就有咁多道具,咁多機庫

對比HKF真係死得,幅利少到冇人再玩

再玩落去只會辛苦到自己,又 ...
aten9912 發表於 28-3-2013 02:35

之前有活動機體格納庫買二送二
回復

之前有活動機體格納庫買二送二
erpkpk 發表於 28-3-2013 03:15

先前的汁勤任我都覺得唔錯的,期期做齊送10萬

但係移加就愈黎愈少,活動各樣都係,除左12月果陣有少少活躍外

1月之後又係未回魂...,BUG開始多,頻開始明顯出事,整極都衰

種有今個月的全勢力,儲機獎失左鐘,真係冇仔送鐘,睇更新內容認為女妖AR

會有特價,可能8800M,係的我一定買,冇的同我去死

點不知今日整好又冇特價,照原價放係到...

今個月種認為有SR出...台服出HI-NU都出左成年有多

HI-NU係吸引人流的絕招之一,點知就禁耐都唔出

如果佢再唔出我下個月一定罷玩半個月,成個月唔買點
回復

先前的汁勤任我都覺得唔錯的,期期做齊送10萬

但係移加就愈黎愈少,活動各樣都係,除左12月果陣有少少 ...
aten9912 發表於 28-3-2013 03:23

其實我在hkf都玩左3年,但是因為ss圖出得太慢
我最想玩的00r圖等極都5出,每次更新都只有失望,
等到我覺絕望,最後才轉服
me hkf  
回復

其實我在hkf都玩左3年,但是因為ss圖出得太慢
我最想玩的00r圖等極都5出,每次更新都只有失望, ...
erpkpk 發表於 28-3-2013 03:35

係,加上木瓜活動唔知咩料變左2000G一個,機率平均低

好多人抽到心都出血,幸蛋1000抽等等,

我好多FD都因為玩SD玩得愈來愈唔順先唔玩,轉哂去玩其他game

就得返我同d網友玩,搞到好似做左死剩種咁

講真玩HKF咁耐,唔滿意的多過滿意,4年黎d幅利差成台服十幾倍

種有好地地6000M 3個機庫都好過冇,都唔明做咩要限時買

佢唔限時我敢肯定會多返唔少人買機位,如果4月的更新再令我咁失望

真係要實行罷玩行動,玩到冇哂隱,由HKF SD衰落開始

我覺得d人開抱怨帖唔係真係特登開亂UP幾句咁簡單,

佢地真係發自內心,情不自禁先至會釋放自己

我睇左咁耐真係有唔少共鳴,移加見個個入幾百蚊點先得果雞水甘少野

抽幸蛋對大部份人都失去左唔少信心,主要原因真係垃圾太多,

如果垃圾多,應該中S機的機率要有返咁上下,點不知出埋d過400百以上先比S機

條數好唔work囉,100-200抽先送S機我都肯接受的,移加!?真係得個「唉」字

HK搵錢機會唔多,好多人洗錢已經理性極限,都唔明G1點做生意
回復

係,加上木瓜活動唔知咩料變左2000G一個,機率平均低

好多人抽到心都出血,幸蛋1000抽等等,

我好多FD ...
aten9912 發表於 28-3-2013 03:50

TF稀有扭蛋槌500g..........
以下是四週年感恩活動
http://event.wasabii.com.tw/SD/130311_SDev/index.html
回復

回復 49# erpkpk

500COINS係點拿,咁正的
回復