打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 街場勝負真系咁重要?

自我中心太高 成日覺得會比人串
但事實港服又真係成日比人串...但講幾講唔會小忽肉
打機放鬆啲喇叫你打仗咩 ...
工口仔 發表於 25-6-2013 21:38

咪係囉,就算我少玩街場
是但同一兩個FD傾電話傾下SD
話有時打街場SP到人地就第一時間比人話SP9
殺左一兩次容易被人問候語囉,我覺得好唔happy囉
回復 支持 反對

覺位大大的說法均有埋,小弟的確也有點主觀的
真心多謝咁多位大大對晚輩的指點
回復 支持 反對

自我中心太高 成日覺得會比人串
但事實港服又真係成日比人串...但講幾講唔會小忽肉
打機放鬆啲喇叫你打仗咩 ...
工口仔 發表於 25-6-2013 21:38

我之前係A-C街場,見到有個紅星(唔開名),場場佔下風就話隊友ON_...等等,
我話我自己用2R成日俾神龍EW燒到變炭都未嘈(真心覺得有點難打,加上自己隊拳少).
開緊場都仲拗緊,佢話用拳機廢咪會成日死,
我問佢難道用拳機可以成場唔洗死...?(唔衝前打果D係可以既..)
之後又話我對號入座,然後我話我擺明同佢講緊野...
我問佢你有冇諗過自己都可能有問題先輸,同隊友合作唔黎之類果D,
拗到最後停埋手打字,又串我唔打就死開,
我話我最多咪停手唔打完場自走,
佢場場都係咁鬧隊友又唔教下隊友就肯定有問題(心諗又唔見你即刻走場)
最後完場串一句,"打機姐,又唔係打緊仗",之後自走
回復 支持 反對

雖然結果不重要
但爭取勝利的過程是寶貴珍重的
拖時間有時係戰術的一種
用盡所有方法獲得最好戰果才是全力而赴!
雖然我冇做過d咁ge野 冇咩耐性XD
回復 支持 反對

負評已比 勝負當然重要啦比著你係用地死拖到贏左你心裏都有D成功感啦

浪費時間?你打機夠浪費你時間
回復 支持 反對

其實快手d收尾打多場仲好,打機尼樣野都係享受過程姐,下下都咁執著輸贏冇乜意義
回復 支持 反對

E個糸嫁機ga特性,佢唔出黎你都耐佢唔何
回復 支持 反對

盡全力打就對了!最憎de人求和局話5好lose exp,平日玩不是都在練習嗎?總會有和其他人1on1既時候,那怕只系得返少少血都要繼續打啊!
回復 支持 反對

其實你那麼珍惜時間,不如去溫書,遊戲本身就是時間太多不知道要怎樣用所以才去玩的啦
回復 支持 反對

我比較想知樓主當時係咩血量
回復 支持 反對