樓主: bigbird1943
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 特別係SD大客,抽400蚊唔中就比架機你,當你客定傻仔?

苦         苦
苦苦苦   苦苦苦
   苦         苦
         苦
   苦苦苦苦苦
         苦
   苦苦苦苦苦
   苦         苦
   苦苦苦苦苦
回復 支持 反對

回復  雷臣

回覆完就熜左browser, 冇留意到你已改真係唔好意思
六津璃爾 發表於 24-7-2013 12:21

冇所謂, 只能說你更新速度太快了~~~~
回復 支持 反對

但係要拎擴充又要比錢買

日任好似有得拎
回復 支持 反對

日任好似有得拎
菠蘿君 發表於 24-7-2013 15:17

日任有得拎但係一個月比你拎盡都係30張.一次可以用兩張,十五抽可以抽到你想要既機體?一個月後SR就會下架.
我就真係試過一直抽到變紫字先中機,果度用左近二百萬,可能有多添.

抽蛋仲離普,因為共用機會,有時你好彩可能因為大把人填左海,港服越黎越少人,變左會越黎越難抽,因為少人打就少左人抽.
所以先有補賞比你地,預你多數都抽唔到,400抽,定600抽,變港紙差唔多講緊4,5百蚊.
你去BAR溝條女攪左比埋房錢車錢都唔駛4,5百蚊.好話唔好聽去叫雞都唔駛咁多錢.
你地自己講咁樣抽蛋法係咪變左做傻仔?真既蛋機100抽乜野都可以中喇.

同埋今次第二次BLOCK左我IP,之前係快,真係兩三到維護後就玩得,但今次維護完成個星期都玩唔到,
見到GM用COPY AND PASTE既回覆直頭眼爆.仲要乜都唔交代,就咁以後都玩唔到都唔出奇.
回復 支持 反對

日任有得拎但係一個月比你拎盡都係30張.一次可以用兩張,十五抽可以抽到你想要既機體?一個月後SR就會下架.
...
bigbird1943 發表於 24-7-2013 23:25

的的確確而家用G抽自定SR好難抽, 而不幸400抽送機也不過是為了挽留最後一批客, 始終不幸太難中,幾乎冇乜人抽,

佢唔搞限抽,D人遲早走晒

話時話, 香港而家叫那個雞算是便宜的了, 唔去大場玩, 你去玩援交又好, 一樓一XX又好, 都唔算太貴
在中國特別係北方大城市,而家D價錢貴到離晒譜.  
食飯又貴...講打機

大陸SD都比港服貴, 講講下, 其實香港野真係幾平, 難怪甘多同胞落香港買野
回復 支持 反對

1.  你應該不是第一日玩遊戲吧 非本地玩家要用VPN(免費/收費任君選擇)玩是常識吧(唔通我又走去韓服叫佢直接俾返我香港ip入咩)

2.唔同意俾錢玩game = 做左傻仔/水魚, 開發營運遊戲需要成本同埋人地係以牟利為最終目的(人地唔係開善堂)[另外我想聽下樓主詳情解釋下你嘅水魚定客分別論], 入少少錢支持遊戲繼續營運落去姐(前提係隻game係值得你入錢支持==宜家嘅Gameone對我來講唔係),另外冇人逼你一定要抽自定義d機來玩 & 如果超易出SR咪對入點玩嘅人唔公平=冇人入點抽;幸蛋嘅機過幾個月就有G幣設計圖(覺得400抽好貴點解唔等幾個月用G幣合來玩呢?)(還有不少玩家只花錢買機庫也一樣玩得不錯吧)

如果樓主想可以玩齊SR同幸蛋新機,而又覺得港服宜家嘅價錢貴,可以考慮玩福利相對高嘅韓服咯
回復 支持 反對

朋友你離題喎
回復 支持 反對

的的確確而家用G抽自定SR好難抽, 而不幸400抽送機也不過是為了挽留最後一批客, 始終不幸太難中,幾乎 ...
雷臣 發表於 25-7-2013 15:22

師兄高見,我真係唔知市價
之前我見到,普通S400抽,1000抽SS真係眼火爆,原來叫平.我以前玩魔獸都係十幾蚊美金個月,G仲可以賣返出黎賺真銀.
唔怪得有人放AC可以去到幾千蚊港紙.SD真係多大客非傻仔,我唔再響呢個PAGE留言.唔好意思.
回復 支持 反對

1.  你應該不是第一日玩遊戲吧 非本地玩家要用VPN(免費/收費任君選擇)玩是常識吧(唔通我又走去韓服叫佢直接 ...
kennylam25 發表於 25-7-2013 16:37

我唔係新手玩家,我算係大老手喇.玩左幾年先BLOCK我IP.原來係我唔岩.
非本地玩家係抵死.G1唔駛負責,因為我錯.
香港真係一個河蟹既社會,全靠呢D新既一代.
回復 支持 反對

我唔係新手玩家,我算係大老手喇.玩左幾年先BLOCK我IP.原來係我唔岩.
非本地玩家係抵死.G1唔駛負責,因為我 ...
bigbird1943 發表於 26-7-2013 00:52

你估我唔明白你心情?? 我都試過玩Nexon韓服嘅game 仲入曬點玩,玩左年幾無通知情況下俾人鎖IP入唔返個帳號啦
生殺大權係人地手度嘛.......本人絕對冇你第二行個d意思咯,但係事實上Gameone只係香港地區代理,宜家整個VPN玩真係咁難咩[韓服SD封測開波香港ip一樣都係可以直連,到上年定前年先有IP限制咋嘛,d人為左玩都自己諗計用VPN玩啦]
師兄高見,我真係唔知市價
之前我見到,普通S400抽,1000抽SS真係眼火爆,原來叫平.我以前玩魔獸都係十幾蚊美 ...
bigbird1943 發表於 26-7-2013 00:39

唔鐘意咪唔抽 等下姐 又唔係必需品

利申: 基本次次都等出G圖合, SS就買M圖
回復 支持 反對