查看: 18566|回復: 26
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 07月30日伺服器更新公告

http://tl2.gameone.com/news_detail.php?id=8809&type=1

07月30日伺服器更新公告

香港版《天龍八部2》將於2013年07月30日上午10時至正午12時進行伺服器維護並更新至2.70.0760遊戲版本。對於各玩家的不便,敬請原諒。

【活動開啟】
●幸運拍拍
 -幸運拍拍活動開啟,道具上架。有機會獲得珍貴元寶道具。
●幸運轉盤
 -開啟2周,有機會得高級寶石、雕紋圖樣、金蠶絲、坐騎:大風、時裝:大內宮風、傲雲蒼龍寶寶、玄靈丹等珍貴道具。

●清涼一夏、清爽無限
 -7月30日—8月26日活動期間:清涼一夏的活動經驗獎勵將提高為原來的兩倍
 -清爽無限活動經驗獎勵提高為原來的1.5倍,且新增天靈丹、金蠶絲等元寶道具!

【活動結束】
●紫體符大派送
 -2013年7月16日至2013年7月29日期間,一次性兌換超過4500元寶的玩家可以獲得真元·紫體符一枚,每人只能領取一次。
●BOSS真元大放送
 -2013年7月16日至2013年7月29日期間,野外boss將會掉落大量真元珀和真元精珀,蒼山玄擊金剛,草原白冥啟,武夷千年冰魄,玄武島莽牯毒蛤,鏡湖混江龍,出洞蛟,翻江蜃等
回復

拍拍真係.隔一星期開一次-.-
回復 支持 反對

●幸運轉盤
 -開啟2周,有機會得高級寶石、雕紋圖樣、金蠶絲、坐騎:大風、時裝:大內宮風、傲雲蒼龍寶寶、玄靈丹等珍貴道具。 <--- 有關閉過咩?
回復 支持 反對

雕紋圖樣,有齊就好啦
回復 支持 反對

大內宮風啊 靠  7到無朋友
回復 支持 反對

以為今次更新會出天龍3原來得個吉
回復 支持 反對

8月都到 仲唔出天3同合SER 如果9月出 都小左個勢 唉 G1 比個叻你
回復 支持 反對

天龍3會唔會係天下第一幫決賽前出呢?
回復 支持 反對

雕文圖樣@@我缺肩體雕好耐~
定唔知會係暗器武魂雕呢@@
回復 支持 反對

以為今次更新會出天龍3原來得個吉
Yuen* 發表於 30-7-2013 12:51 AM

一定冇可能
國服先準備出
你話合ser都有可能
回復 支持 反對