打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他情報] 今期的消費又倒退回數年前的水平吧?

AGE-2其實對我黎講好吸引
但係要消費成差唔多700蚊
一黎真係好貴下
二黎無乜特別野想買
點樣買法都唔會買到夠70000M幣
回復 支持 反對

AGE-2其實對我黎講好吸引
但係要消費成差唔多700蚊
一黎真係好貴下
二黎無乜特別野想買
點樣買法都唔會買到 ...
@@1123 發表於 6-8-2013 19:18

諗法一樣,冇錯,係買點送,但係有幾多個係為抽機而買點,唔係為機買點,不用想也知道比例如何。
忽然間比以往洗多兩舊五先有部A機送,比我都覺貴,且帶點昆味

話說以前乘以前128有B機,256A機,450AB雙收呢
回復 支持 反對

g1好缺錢? 1千唔係人人到比得起
回復 支持 反對

250蚊得一部b
我課250蚊買石抽蛋都好過用25000m買幣抽幸蛋
回復 支持 反對

如果45000有AGE2,我都會買GE....
不過70000M就....
我都係玩PAD算

評分

參與人數 1樂點 +1608 -201 收起 理由
宇智波鼬 + 1608 -201

查看全部評分

回復 支持 反對

比喻來,不要咁認真
132132741 發表於 6-8-2013 18:29

我的那個也是~~~~

PS:唔好睇我打好多字仔, 其實我打字好快的

好似上面呢幾隻字, 我用左30秒左右

評分

參與人數 1樂點 +160 -20 收起 理由
宇智波鼬 + 160 -20

查看全部評分

回復 支持 反對

我未出來做野,但係我見識過佛口蛇心的人!社會幾黑暗早就知道........不多說!
    係隻game有幾多小 ...
132132741 發表於 6-8-2013 18:27

G改後好多啦...雖然都係有人串或者打機打上腦

但感覺那些長玩的老屁屁對新加入或老手回歸的玩家都NICE左

社會工作就真係乜人都有啦, 對比之下, 香港真係好好多

我上2個月去派出所(好似香港既警署甘,不過細很多) D警察對住我就比較NICE, 加上大家有傾有講,都係講廣東話

對住D外省人就真係惡LOL    不過D外省人都真係好冇禮貌,當住警察面話要找麻煩,仲要用條命來找警察麻煩

香港,不管是刁民也好執法人員也好網民也好, 算和平了
回復 支持 反對

廢話不說, 直接進主題

1) 7月消費獎賞
現在只要於指定時間內消費指定M幣數量即可獲得大量的回饋哦,記得 ...
雷臣 發表於 6-8-2013 15:15

假圖格魯古古又唔派返

MKII02 變 Z II 又唔修

吉加II 修好又變返 S高

對戰伺服BUG及LAG修來修去都修唔好

技能部件效果出錯

更新發BUG機彈GAME

一大堆問題由G改前到現在差不多半年都未修好, 又唔出來解釋道歉, 唔知想點

一日唔修好bug、派返活動圖, 都咪使指意阿伯龍我入點

評分

參與人數 1樂點 +160 -20 收起 理由
宇智波鼬 + 160 -20

查看全部評分

回復 支持 反對

其實香港都大把呢啲富二代
又唔識做野又要怪責人
一係掛住溝女一係係房打機
係香港做野其實好大壓力 ...
冰殤 發表於 6-8-2013 18:30

如果單單由香港同大陸比 (已發展得比較好既上海等不計)
香港制度完善, 係大街度行唔會俾人斬,唔會俾人搶劫, 好多野都可以上網睇資料
大陸就反之

但相反大陸人既工作態度比較散慢, 做事得過且過, 開口說話,特別係北方人,說話好聽,做事相反

好似我地香港人做野, 慣左一係唔講,講得出就做得到, 做唔到自己會好大壓力
大陸人反之, 講到自己為公司做野仆心仆命, 但之後見到佢成日偷懶吹水, 講出既野做唔到就好多理由
冇乜野

辦公室政治也是, 經常想爭權, 想認大佬 講政治, 香港人比大陸差好遠
而家好多中港矛盾不單單是香港傳媒,其實大陸一直好努力甘唱衰香港
落香港買野, 香港人要當大陸人係神甘拜都係大陸傳媒及五毛搞出來的

香港而家經濟差,就業難, 通脹勁, 樓市貴, 正正需要很多地方去發洩
而香港傳媒以及反中人士以及部分受損商家就將把火燒左去香港政府同埋中共度

香港人, 真係好辛苦....做到鬼甘仲要俾自國人睇唔起, 真係佛都有火
回復 支持 反對

暑假自然多小學雞
不過佢地都重細重有得教
邊似得啲奸(地產)商
有咁盡得咁盡 ...
冰殤 發表於 6-8-2013 18:39

奸商多的是
其中名聲好差係李生

李生出名起D發水樓, 專門搵最平報價既建築商去做, 所以後面經常有裝修漏水等情況出現
同民生有關既百街每年都俾人查到不停加價, 而且對供應商拖貨款及經常克扣貨款,亂退貨以叫供應商幫忙打擊
小型便利店或百貨店

而李生對於幫自己打工既老工人也很差(係個種以前成日見到那種老工), 工人去到李生面前求助,李生正眼都唔望就走左

而李生也不愛港, 曾威脅香港政府要退出香港市場

同時也做了些事令中央非常不滿

預期李生過後, 佢個大仔應該搞唔點,反之另一位李生及其他商人都比較識做
回復 支持 反對