打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他情報] 今期的消費又倒退回數年前的水平吧?

G改後好多啦...雖然都係有人串或者打機打上腦

但感覺那些長玩的老屁屁對新加入或老手回歸的玩家都N ...
雷臣 發表於 7-8-2013 10:37

咁有係.........唔經唔覺SD陪我4年了(其他人可以話我地陪阻SD4年)!好多小學雞都大個阻無咁小學雞<<<(無咁)
回復 支持 反對

沒咩人消費~遲下又會下降返d銀碼掛~以前128.256.450送既水平~依家最少都250真是好過搶
回復 支持 反對

沒咩人消費~遲下又會下降返d銀碼掛~以前128.256.450送既水平~依家最少都250真是好過搶 ...
justiny 發表於 7-8-2013 15:13

這是市場定律吧, 不過G1 特點就係反應慢同埋錯估形勢

今次G改後以為好好反應, 點知 個SER仲係一樣狂DELAY, 又加價 BUG又多

甘搞法隻GAME既價值上唔到去, 冇人入點, 過多一頭半個月又逼住減價
回復 支持 反對

假圖格魯古古又唔派返

MKII02 變 Z II 又唔修

吉加II 修好又變返 S高

對戰伺服BUG及LAG修來修去都修 ...
dragoonkwok 發表於 7-8-2013 11:17

真係估唔到甘小事都要拖甘耐, 上次假圖事件冇得中, 仲叫人刷多幾十次我都覺得怪

之後仲係唔派?

黑色MK2 張圖又未搞好

雖然好多人會話G1一定好忙要搞G改既野

但事實上佢地有冇認真去跟過D野就真係心照啦
回復 支持 反對

咁有係.........唔經唔覺SD陪我4年了(其他人可以話我地陪阻SD4年)!好多小學雞都大個阻無咁小學雞 ...
132132741 發表於 7-8-2013 12:51

係阿, 雖然而家最LAG, 但最好玩就係而家

G1 仲係KEEP住搞到隻GAME甘差, 又要狂DELAY, D人遲早又走

係玩就而家玩埋佢,,仲要撞正暑假多小學生玩~~~~~~~

ENJOY~
回復 支持 反對

依家只求部sr獄天可以快啲放入自定
回復 支持 反對

回復 46# 冰殤

只能說佢放出黎賣既機一定拖時間出
回復 支持 反對