查看: 6639|回復: 52
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他情報] 韓服新機

仲諗住有排先到佢,點知甘快出。話哂專尼都係加美由一生GE敵人,佢2個都成日互相殺死雙方重視GE人,所以專尼角色重要性同地位如同一年戰爭啊寶GE 敵人馬沙,所以都希望有番個專用技能。另外獵犬3號機GE出現,代表銀色1號機都將會出生。

相信睇過 UC高達 ge朋友,見到哩2隻綠色物體,應該都吳陌生。安克夏會以BR 出場,不過比起佢,我都係中意Z 入邊隻啊斯曼多D。

另外個人猜測,  剎帝利 同 羅森·祖魯 下次再見大家,應該係以最終戰版本出現,不過難聽D 講其實係戰損版。

EP 6已經出現左剎帝利戰損版,同埋差5多完果時,你會見到安杰路好嬲甘渣住支花,果陣出現GE羅森·祖魯 盾已經放左係左手,同埋最重要都5係哩點,就係羅森·祖魯 GE 特殊能力,劇透不太好,自己睇落去啦,懶得搵圖啦。

加番D 個人意見,其實我甘多套高達作品入邊,最中意就係GUNDAM Z,但同時好多都比韓國仔搞到一塔胡圖,心諗佢一定連套野都末睇過就去整機,頭一陣機要急急腳整黎交貨,邊似現今新世代機體可以慢慢諗,花更多心思。舉幾個例子:

PMX-002 波連洛·沙曼  武裝不完善都算,明明係偵察型機體,但無偵察技能,相反比個鐵壁佢...

FXA-05D+RX-178 超級高達   MK2 裝完 G 防衛者反而減左裝甲,武裝不齊全,更加小左分離系統(單次性R)。

以上部分圖片,轉自漫貓
回復

資料提供,謝了(懶人here

個人期待SR療天會是哪一種裝備
回復 支持 反對

那貨出場應該沒有1分鐘吧=,=應該無最終?
Q赤武Q 發表於 8-8-2013 05:49

外傳機有就得了
btw,近排先油完部銀色獵犬,
佢咁快就同我出
回復 支持 反對

期待剎帝利~~~~~~
回復 支持 反對

羅森祖魯仲有武器比佢出?
回復 支持 反對

剎帝利又出多隻
回復 支持 反對

樓主,下一部出嘅刹帝利會唔會係SR腹炮版?羅森祖魯會唔會出AR/AS版浮游炮裝備?
回復 支持 反對

剎帝利又出多隻
okmijnuhbyg8 發表於 8-8-2013 11:17

剎帝利只係放去綠色系扭蛋機唔係出新版本-_-
回復 支持 反對

這麼可愛的渣古一定是男生
回復 支持 反對

羅森祖魯仲有武器比佢出?
菠蘿君 發表於 8-8-2013 10:55

仲差Psyco Jammer, NT-D殺手武器黎

回復 支持 反對