打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 想請教下大家港服紅星邊個最勁/最無品

1月底新年....

新年應該都唔會多得幾多..唔係拜年就旅行啦..

我上年新年去左台灣, 今年本來去南韓, ...
雷臣 發表於 6-1-2014 19:24

係囉,如果G1比多d誠意,當返隻SD係「online game」的話

相信就算比好多錢玩SD,儲機等等的老玩家,

同埋就快死心而又投資左好多錢落SD到的玩家

都會花多少少心機玩落去,做人都會開心d,工作更會幸福d,打機都醒神d呀嗎。

頻要順真係好能更要,唔順我地條氣都唔順
回復 支持 反對

最勁應該系五粒紅星?But I never seen
May be 五粒紅星 is GM
回復 支持 反對

我都是紅星,我自己就從來唔覺得些新手是拖累,還經常落初級任務幫下些新手卡怪過任務添(有邊個無做果新手啊O(∩_∩)O),串人果些1:是買紅星號(覺得機多串新手無機),2:是覺得自己是紅星一定要勁(輸唔起,所以見些新人同隊輸左就找藉口),所以紅星都只是有1小部份人串人姐。
回復 支持 反對

校我就撞到件無品~~
uioprt
叫左258~~係咁打我~~
我必佢好正常~~點知佢會唔會係神智不清~~智商低下~~
出到 ...
alan28282000 發表於 5-1-2014 17:54

條友出哂名啦
回復 支持 反對

條友出哂名啦
darkcha 發表於 7-1-2014 21:33

原來係咁,,
回復 支持 反對

係囉,如果G1比多d誠意,當返隻SD係「online game」的話
相信就算比好多錢玩SD,儲機等等的老玩家,

同埋就 ...
aten9912 發表於 6-1-2014 22:33

其實講反隻game, 而家最明顯問題係ser 廢同埋少人玩

ser早2年就已經有人指出係用緊好平好慢既伺服器, 不過當時情況還沒有現時這樣差, 所以好少人識提出要求
加上當時小部分人太愛sd原因亂甘護航,更將部分提出要求既玩家定性為搞屎棍... 所g1不了了之

當年俾舊"人屎"俾玩家食, 玩家仲係度表示舊屎好香而且入口鬆軟, 而家米俾舊"狗屎"玩家lol

少人玩既原因有好多, 代理問題佔一半原因 (都係g1既衰野廢事多講), 也有一半是玩家的錯

太認真玩, 唔輸得, 亂踢亂罵人, 打機打上腦, 眾多大改機小改機, 無限氣雙倍攻等等

當年問題過左去,而家人少, 但仍存在玩家風氣惡劣, 打機打上腦的問題(好似呢幾日都有人開post講緊)  , 真是狗改不了吃屎??
回復 支持 反對

回復 46# 雷臣

唉,今時今日,咩都不同哂啦,高達只係一件「產物」
回復 支持 反對

回復  雷臣

唉,今時今日,咩都不同哂啦,高達只係一件「產物」
aten9912 發表於 8-1-2014 16:38

講高達,,而家既高達都冇以前甘正  高達出緊個時好似係美國登月前後, 成個世界都對太空產生好多幻想
日本眾多卡通片也是當時產出, 包括高達

聽講本身高達係屬於寫實性科幻小卡通片, 帶有少少真實性同政治

以近年既00高達來講, 我早幾年睇時, 見到佢個世界設定本身不錯, 地球已經分裂成3個同盟, 而宇宙就岩岩開發中

而高達既出現就破壞左相對平衡, 令到世界亂晒....但到第二季時00高達已經變左英雄主義式既卡通

到外傳更加變成防衛地球怒戰外星人?? 之後地球人就集體進化.......@@!

近期既UC就比較好, 可惜太短了....

而什麼高達創作者, AGE之類, 就真係唔知佢做緊乜
回復 支持 反對

講高達,,而家既高達都冇以前甘正  高達出緊個時好似係美國登月前後, 成個世界都對太空產生好多幻想
...
雷臣 發表於 8-1-2014 17:47

講真,我覺得最有睇頭係SEED,之後就00

UC果d都好正,但係好少卡通,唔係漫畫多就小說多

如果而加再繼續出UC,SEED的故事,相信高達熱潮會再起高峰

希望唔好好似聖鬥士星矢OMEGE咁,星矢裏面冇星矢,後期星矢變配角

又冇交代天界篇的故事發展,成個平行世界都搞到亂哂大龍

加上打鬥質素同故事發展完全可以話係一套兒童作
回復 支持 反對

乂鋒刃乂最無品
銀魂乂 發表於 5-1-2014 16:59

睇得出:lol:
回復 支持 反對