打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] hi雷臣有d野想同你講

年頭仲係有樓主呢D濕鳩孤兒打靶撚 係到搞屎棍
小恨恨 發表於 9-1-2014 23:51

他一直在玩命出晒名LF2 冇品小學雞
回復 支持 反對

不如算啦 好小事姐!

其實我係厄下分加食花生的路過@@
回復 支持 反對

雷雞最中意小人打機打得認真,偏偏自己洗錢洗得超凶狠.買點卡又怕比同事街坊笑幼稚,用完點又怕無玩家知.
人地係GAME嘈二句,一"小"泯恩仇,轉頭乜都唔記得.雷雞係GAME就淆晒底,出到game就成個8婆甘出文譴責,仲要自嗚好品.
再唔係學人寫潮文,晒命,輸機賴機廢,批評中港人品德(偏偏自己人品又唔係特別好....)
真係唔知佢個腦乜構造
回復 支持 反對

請各位愛講國家大事,社會現象,人生經歷,以及粗口的會員
可到聊天廣場版裏暢所欲言

在本版再爆粗者可能會禁言處理

.(-_-)/ 聊天廣場
回復 支持 反對

回復 19# Q赤武Q

KF的F91帝係冇尊嚴的,自己的post先要串77搵人挑機

當然最後種潛埋水,淆高手唔敢求敗

跟住有d人踩親佢d尾,會控制唔到自己的eq,PM人直抽F91,呢d人真係好可怕

唔夠人講又要搵人挑機,完全係兩碼事,唔識講道理就搵直抽

就好似d飛仔咁,同佢傾兩句講錯少少野,係身體上就會對你唔客氣

開得POST預左比人串/批評常識啦= =,唉....................................

另外支持佢的初心者又令我想起某某人玩自導自演的事情

真係諗唔明人地係屬於邊一種「認真」。
回復 支持 反對

講私事得罪你咩?
我都中意吹水
有次我重講到幪面超人
唔中意你可以無視 人地又唔係開廢帖洗版
又冇誹謗邊個
又冇挑釁邊個
更加冇傷害到邊個
點解咁就要爆粗鬧人
你開post意義何在?
搵全世界公審佢?

個帖意義何在?同sd有關?你以為這度系一周刊?任你開帖唱人?

這些就叫著同sd有關啦

“全部高達帝裏面, ...
BARATHUM 發表於 9-1-2014 20:25

無正帝係指... uio?...
咁多帝 搞到我都有d想稱帝tim
我叫... 觀星帝?
回復 支持 反對

雷雞最中意小人打機打得認真,偏偏自己洗錢洗得超凶狠.買點卡又怕比同事街坊笑幼稚,用完點又怕無玩家知.
人 ...
derek9394 發表於 10-1-2014 00:31

你完全講出我心聲..
回復 支持 反對

回復  Q赤武Q

KF的F91帝係冇尊嚴的,自己的post先要串77搵人挑機

當然最後種潛埋水,淆高手唔敢求敗
...
aten9912 發表於 10-1-2014 00:45

其實冇乜人搵過我...
真係交流下就56日S囉 你想交流既話
回復 支持 反對

其實冇乜人搵過我...
真係交流下就56日S囉 你想交流既話
f91x123 發表於 10-1-2014 00:55

上面只係講上我的心聲,已經冇咩想講啦

另外交流就OK既,不過我預左輸,你影9我都冇咩所為

不過AC放左比人,SD名:魔人,得返個垃圾AC,打左10日拿得隻SR X2

唔夠錢合F91,有時間我得閒PM你挑其他機體,

SD名:史史史史史史史史

講返先前的野先,你之前個POST咁耐都唔上水,而加先黎道歉遲唔遲d

不過正因為咁已經令唔少人比你一個壞印象,至少到現在係我的角度都係

至於你係邊種「認真」,就等其他人繼續探討下
回復 支持 反對

佢作文咪比佢作囉,
佢回應對象又唔係全部人,
你可以選擇唔睇(我都冇乜點睇字海)

btw,佢字海係有POINT的(只 ...
199xabc 發表於 9-1-2014 21:11

我個人黎講其實佢咁做又冇錯同對,

因為十成人裹面唔超過一半人分享自己的經歷

SD版有人特登分享自己野都算難得,雖然真係長左d比某d人睇

佢打d字又唔係好難明,又唔係文言文,想睇一定睇得明

如果佢真係作文的話,作到成篇野好似介紹咁,睇完又唔明

咁咪唔好睇囉,雖然我真係唔覺佢作緊文,可能d人讀書小,睇完容易唔服氣啦

上網大把人作文啦,又唔見人地要問候佢,睇完當故仔咪算囉,咁認真何必呢?

現實到識得多人的,有人咁出聲唔出奇啦,人多經歷講下好正常,

唔通食完野唔識柯x咩,雖然有d打橫黎講
回復 支持 反對