查看: 3365|回復: 30
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 新年消費獎轉點? 不轉點? 已有定案

上次活動轉了部份點/完全沒有轉點的玩家 可以去怪責g1對活動說明不清晰 不用再等待派獎了
或者今次活動去轉點吧
本人不在此作出評論, 只是想把不清楚的地方弄個明白
(最少我不知道要不要轉M幣orz)
同時讓今次想消費的玩家不要中伏

P.S. 我倒是不知道為什麼同一條問題, 2次答案差天共地....
回復

啦,都話既啦
根本就要轉,再算唔轉,如果g1網真係有久遊帳號資料寫落去

佢點會咁勤力CHECK完G1 AC再CHECK久遊咁派比你不過呢d通告好易出現誤會

通告d表達有時真係高層次
回復 支持 反對

又唔講清楚,呢樣真係G1既責任囉,家下即是話佢唔會負責啦?
回復 支持 反對

我唔明gameone 請個中文水平高少少嘅人寫公告有幾難 成日出錯 表達唔清楚 邏輯錯誤
回復 支持 反對

我唔明gameone 請個中文水平高少少嘅人寫公告有幾難 成日出錯 表達唔清楚 邏輯錯誤 ...
kennylam25 發表於 15-2-2014 01:23

唔係邏輯冇錯,就係有表達障礙
回復 支持 反對

又係長期入點既消費玩家俾G1 D人玩~.~

即係連公告都懶得改, 總之佢想點就點......

PS: 話說回來, 那些什麼"本公司擁有最後修訂權"那句東西不單在香港, 在國內也是不合法的, 換言之沒有法律效用
回復 支持 反對

G1的做法,每個月都會令唔少人擔心...本來錢係冇問題都變到有問題
回復 支持 反對

啦,都話既啦
根本就要轉,再算唔轉,如果g1網真係有久遊帳號資料寫落去

佢點會咁勤力CHECK完G1 AC再CHECK久 ...
GiantStep 發表於 14-2-2014 21:28

至少我認為身為玩家, 佢check到check唔到都唔係玩家要理既事, 理論上玩家只要跟足佢公告去做就無問題
之前我有問過g1洗唔洗轉M幣, 佢答都無答過添啦

至於g1會唔會負責呢~ 應該視乎有幾多人去投訴啦-.-
我覺得佢最少應該2月11日消費獎同新年消費獎2次一齊計10000GO, 有埋道歉就最好啦x_x

我衣家好有興趣知道, 去g1度番工, 中文要有咩程度
回復 支持 反對

下次加埋例子啦
回復 支持 反對

話說上年好多人go acc比人爆(包括我),各位都係唔好放甘多點係go好d.
回復 支持 反對