打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 相信唔止我係咁

我除左電腦快, 上網也是PCCW 200MB的那個 (聽講幾快)

打SD大部分時間都唔LAG, 不過我有幾位朋友係 ...
雷臣 發表於 1-3-2014 18:00

講返隻SS獨角幾難用,不過R後二武全部機中係最快的
回復 支持 反對

我除左電腦快, 上網也是PCCW 200MB的那個 (聽講幾快)

打SD大部分時間都唔LAG, 不過我有幾位朋友係 ...
雷臣 發表於 1-3-2014 18:00

食花生等睇戲

http://hk.news.yahoo.com/facebook%E7%A6%81%E5%88%B6%E5%85%A9%E6%B8%AF%E4%BA%BA%E8%A8%AD%E5%B0%88%E9%A0%81-053900534.html

http://evchk.wikia.com/wiki/Kyle.T

回復 支持 反對

個SERVER應該仲係好慢, 特別之前新年哥陣, 晚晚都會LAG, 但係近排少左人上線, LOAD得好順, 如果樓主係連E幾日咁少人上線都會LAG機或斷線, 咁就應該會自己部電腦或網絡連線問題喇
回復 支持 反對

個SERVER應該仲係好慢, 特別之前新年哥陣, 晚晚都會LAG, 但係近排少左人上線, LOAD得好順, 如果樓主係連E幾 ...
kiwijump 發表於 2-3-2014 00:12

個ser再係咁唔係辦法,多人就lag,少人就順...
回復 支持 反對

個SERVER應該仲係好慢, 特別之前新年哥陣, 晚晚都會LAG, 但係近排少左人上線, LOAD得好順, 如果樓主係連E幾 ...
kiwijump 發表於 2-3-2014 00:12

少人就冇咁lag,完場之後小護士都有
btw個服都係垃圾   
回復 支持 反對

少人就冇咁lag,完場之後小護士都有
btw個服都係垃圾
jameson 發表於 2-3-2014 01:10

垃圾頻就係垃圾頻,唔會有完好的一天
回復 支持 反對

我一禁tab,8成都見到自己個名隔離亮紅燈
其他玩家就全部綠燈,真係有d妒忌其他人。
btw: 4核機,網速15mb/s,唔係server問題就應該係寬頻問題了....
回復 支持 反對

我一禁tab,8成都見到自己個名隔離亮紅燈
其他玩家就全部綠燈,真係有d妒忌其他人。
btw: 4核機,網速15mb/s ...
ccw111 發表於 2-3-2014 20:45

其實種係load慢果d人,會唔會種用緊大頭龜
回復 支持 反對

最近我都係咁,絕對唔係部機問題,只有玩SD先係咁
回復 支持 反對

如此不爽,為何不轉服或是DEL GAME?
回復 支持 反對