打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 改版後勇者式指揮官用機,X1改分享 (*´Д`)ノ

回復 20# leunghoi80

刷左幾多場,好似好難刷咁
回復 支持 反對

回復  leunghoi80

刷左幾多場,好似好難刷咁
GiantStep 發表於 28-3-2014 18:34

5場到
回復 支持 反對

佢唔爆炸咪有返d人氣囉...
新G改後部件簡略左,少人投訴已經好好
唔似先前有d機要諗一大餐先配到好的部件組 ...
GiantStep 發表於 27-3-2014 18:43

擴散王水光機槍頭炮改得超勁,遲d一定有人嘈唔balance.....=.=
回復 支持 反對

新部件真系好唔慣...宜家好似個個都加左射程 加曬速甘 感覺比之前更差..(可能我未慣

另外想問下NU D部件應該點配好
回復 支持 反對

新部件真系好唔慣...宜家好似個個都加左射程 加曬速甘 感覺比之前更差..(可能我未慣

另外想問下NU D部件應 ...
leon45678 發表於 28-3-2014 20:25

V裝個加遠距離射程吧,2武的遠槍係主力
如果你玩開R後,可以裝加長中距離射程,原來的普通光槍變到差唔多微超視
LV6個激光強化都用得下,因為V有中遠光槍
多用實彈就裝實彈強化
都唔岩就裝攻擊間隔,會令支槍更順手

原來你係DD!?
回復 支持 反對

另外想問下NU D部件應 ...
leon45678 發表於 28-3-2014 20:25

全光束系/擴散/王水/連射光機槍優先選擇 攻擊型/平衡型部件(距離盾牌技能無效化係必選)

龜速機(S ZZ)/&大機優先選機動型(lv3)

帶底力之類/zero system....有用強技機選防 (lv3)

低攻用攻擊型不解釋

========

/遠同部份短boost拳揀推進增加(乜型也有)

其他微調自諗

Anyway, 平衡型我覺得麻麻地...無乜特色

回復 支持 反對

回復 25# leunghoi80

啊...系呀...但系呢個ID甘陌生既囧..
回復 支持 反對

回復 26# derek9394

因為之前配過強襲型 R后都可以做到DD輸出..
但系宜家龜射又唔系,個個D機動都甘高 R後企前D都會被人抓到QAQ
回復 支持 反對

回復  leunghoi80

啊...系呀...但系呢個ID甘陌生既囧..
leon45678 發表於 28-3-2014 20:54

我認唔到啊嘛/_\
你一早認到我咁西利-口-?
回復 支持 反對

回復 29# leunghoi80

囧..其實我認唔到...你SD個ID好陌生甘既...
回復 支持 反對