查看: 1339|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 扭蛋機問題

究竟扭蛋機入面,有無ar華沙同ar阿斯?我抽左二百個,除左一大堆垃圾同一大堆副官外,連機都唔多見今次我見有華沙先抽,咁樣既機率,我以後都唔會再抽真係抽到我火都黎,我比真錢抽二百個,二百個都無ar華沙同ar阿斯?唔想人抽,就唔好推出泥!
回復

你冇汲取上次百式改幸蛋教訓?上次同今次一樣,都係冇核心機抽  
BTW,華沙哥係AS,唔係AR
回復 支持 反對

冇核心機抽,又無左核心機包,咁即係有圖都無X用啦!
BTW,上次無抽,只係用M買圖
回復 支持 反對

我一野抽中艾比安
回復 支持 反對

冇核心機抽,又無左核心機包,咁即係有圖都無X用啦!
BTW,上次無抽,只係用M買圖 ...
peter**er2013 發表於 14-4-2014 19:12

oic,不過又唔係次次都冇,在乎於核心機有冇起港服面過世,好似今次AS華沙哥&AR阿斯特龍,未面過世不特止,對雞瘟同玩家來說價值不低,自然地幸蛋連抽都冇得抽
回復 支持 反對

發覺出的主要機都變左上幾次的消費獎
到幸蛋就唔會再出,除非格好耐出幸蛋先有機會抽到呢次的核心機......
回復 支持 反對

究竟扭蛋機入面,有無ar華沙同ar阿斯?我抽左二百個,除左一大堆垃圾同一大堆副官外,連機都唔多見今次我見有華 ...
peter**er2013 發表於 14-4-2014 17:14

幸蛋同木瓜的抽法相同
即是一大班人一齊搶, 當你去抽時, 你抽走了第一隻, 第二隻就可能比人抽走, 你再抽時就可能是第三隻, 如果剛剛第二隻是出機的話, 給別人抽走了, 你就沒有了, 食白果幫人填坑

解決方法只有在沒人的時段到沒人的頻道抽, 咁就可以一口氣全部由自己抽到, 最好一口氣抽到出自己想要果部機為止, 前提是早睡早起、夠疊水、機庫夠多位, 及沒有衰神同你掙

回復 支持 反對

回復 7# dragoonkwok

幸蛋唔同, 你可能要300-600次先出一次s機
少人時抽差唔多一能樣, 係機率隱定D咁解
回復 支持 反對

試左30 抽...第30抽 有 A 鏡高達...
仲有 1萬G..5000G...
回復 支持 反對

發覺出的主要機都變左上幾次的消費獎
到幸蛋就唔會再出,除非格好耐出幸蛋先有機會抽到呢次的核心機...... ...
GiantStep 發表於 15-4-2014 19:44

幸蛋有邊幾隻機?
回復 支持 反對