打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] OoLoKoO做咩姐你

做乜姐 比佢沉啦好嗎 樓主連sd都無9玩了
Q赤武Q 發表於 4-5-2014 00:45

乜你仲玩緊SD阿..我最近幾次上SD, 發覺D街場少左好多....去晒玩天梯?
回復 支持 反對

回復 19# Q赤武Q

我十分同意你既講法

話說拉。琴日玩單刀只1,入場就見到條廢柴.\

結果玩玩下 我換流星自由。都未開場,距就YY話:睇個0N9又玩等氣

見距甘染驚。咪換JZ 點知我WIN左一場之後。距又系都串黎串去話:只識等刀姐/次次都系我出刀先!/正垃圾!/

於是拉。我就話:洗唔染洗企定比你劈

距又扯開話題。又刷屏。刷完頻撤到另外一個話題。然後我準備調整返剛剛個話題。距就屈返我話扯開距話題。。。我好無奈

於是我要求單挑。距又諸多藉口,我用劍Z。距就系都要爆染粗。話劍z好高速。好屈機 (我想話:你老尾啊!劍Z一直都系平民機 刀短,6圍平均 你同我話屈你機)

之後拉。距要求我玩MSB。於是咪系距千扯萬扯之下用咯。點知第一場距輸我6:4  又系到賴。話:(我都冇用全力/讓你渣/等刀?垃圾/) 都系果句QAQ:洗唔染洗企定比你劈

捉唔到我就話:我劈你一刀先閃開!(都系果句:甘你捉到既時候又唔染見你閃染開!?)

於是第二場 我本來劈死距一次。點知距就又賴:等刀仔。正垃圾。! 我就打字反駁距拉  點知距系甘偷打我。最後比距WIN一次

之後系甘賴:垃圾垃圾  冇計

之後咪換劍Z  問距敢唔敢接。我劍Z對你任何機

之後距就話高登見。就走左場。好無奈

對於尼D人。我唯有呵呵呵呵呵。。

冇料扮4條

贏左話人垃圾

和左話讓人或者放水

輸左就賴。。

有咩可講
回復 支持 反對

封鍞制一了百了,以後都吾洗聽見佢把死人聲!
回復 支持 反對

回復 102# QQMBA

LOk先生仲唔上水, 可悲的少年
回復 支持 反對

回復

真係唔like lok 呢條友

以為自己好撚勁 其實自己連尉仔都不如
回復 支持 反對

第二代大家哥
回復 支持 反對

港服除了活動 都無乜玩了去佐台服玩 第2日就入手佐uc 殺帝
Q赤武Q 發表於 14-5-2014 01:58

我所識既SD玩家, 大部分走了, 一小部分去左台服...聽佢地講台服仲順過港服....同埋台服多人玩...

不如陪我玩GCQ啦....雖然我GCQ都開始少玩.........
回復 支持 反對