樓主: TrEaSuReSnIpEr
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] [發皮4]港SER唔玩格鬥係一種罪黎?

蝦我條len, 我幫你教訓佢
回復 支持 反對

不如全世界就你一個丫死蝗蟲
opqnkddk112 發表於 29-4-2014 10:40

你家下係咪有讀寫障礙呀?邊到睇得出我要人就我呀 ?
回復 支持 反對

睇你都係買廠機啦?
部機連SD呢種低要求GAME都唔順,真係無可能打到機

買過部啦,上網轉HKBN
搵人砌都得
話想 ...
leunghoi80 發表於 29-4-2014 01:42

既然你都有玩BF4,咁你得閒入黎我RC一齊玩啦,ID:26452816,ORIGIN:henrychao9207.
    話時話,你部腦既config係咩?老老實實,我都係出老豆錢買姐,雖然自己都夾咗D

CPU:I7 4960x extreme edition
     MB:RAMPAGE IV BLACK EDITION X79
     VGA:AMD R9 290X CROSSFIRE (微星)
     火牛:ANTEC HCP1000-Platinum High Current Pro (Modular 模組) 1000W 80Plus
     固態硬碟PLEXTOR M5S 256GB
     HDD:WD BLUE 1TB
     CASE:Corsair 900D Black Full Tower Case
     水冷:Corsair H100i
     RAM:Corsair Vengeance Pro 2133 MHZ 16GB KIT 2X8 GB

講到玩SD,其實邊洗以上咁既config?用內顯都玩到啦<_<不過我呢d發燒友唔會只玩高達囉
回復 支持 反對

既然你都有玩BF4,咁你得閒入黎我RC一齊玩啦,ID:26452816,ORIGIN:henrychao9207.
    話時話,你部腦 ...
henry9207 發表於 29-4-2014 17:26

無你咁有錢,你插2條RAM做咩?乜插2條8GB就係=16GB咩 =_=
我全部自資自己搞X_X 中價機黎
CPU INTEL I5
火牛 560W
顯卡 GTX 560TI
RAM 8GB
另外,你部機交電費都交窮人,不過你買得呢部機,應該無呢個問題既

其他唔講啦
換野我怕火牛唔夠推,換埋又太曬錢

有無SKYPE
RC我極少用
回復 支持 反對

話時話,你部腦 ...
henry9207 發表於 29-4-2014 17:26

WHY NOT BF3 YO
回復 支持 反對

回復

BF3已經無玩-.-
BF4我玩Eng/support多....
Origin ok虧,差過steam好多.....
其實origin點改名
回復 支持 反對

回復 15# 鰐島亞紀人

遲少少可以搞個BF巴打團
是了,比埋我SKYPE你啦leung哥:henry920750
回復 支持 反對

BF3已經無玩-.-
BF4我玩Eng/support多....
Origin ok虧,差過steam好多.....
其實origin點改名 ...
derek9394 發表於 29-4-2014 20:33

又真係幾虧的..
仲諗緊買唔買PC高級版...
最衰PC版唔多人
PS3 得24人又唔夠爽
PS4 又有64人又最多人玩....可惜仲未降價
回復 支持 反對

高級版買完有齊dlc,多map玩
回復 支持 反對