打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 究竟58號扭蛋ar仲有冇貨?

我唔係港幣戰士, so我成日會諗或者用扭蛋幣抽機易中d啦

我有時真係黑仔到冇朋友, 抽普通的扭蛋機,抽左好多g都唔中
(e.g. 有3-4萬g都抽唔到a機 重高達, 搞到最後要合出來),
所以有時心血來潮抽機抽中左d a機真係會好珍惜, 不過 機庫位置 有限, 都逼於無奈 delete 戈d機

可能你會諗如果把之前抽普通扭蛋機d錢放在自定義抽就會中啦
(因為自定義一定會中, 而且 你用左好多g抽戈部機都唔中)

可能樓主係同我一樣係一個 超無運氣的人, 唔想中戈d機偏偏就中左

一係樓主你 抽58號扭蛋機博秒抽,
一係樓主你 繼續抽自定義 再用更多g, 不過最後一定中(當然係全部c機,得一個ar機)

如果樓主想要在普通扭蛋機博秒抽的話, 我都有d心得分享下,
我個人覺得樓主你唔好草咁多g就一野抽到有先停,
連續抽普通扭蛋機的話,連抽左几次次就停一停, 去玩几場, 再來抽 (有時真係黑仔到, 唔知點解點抽都係唔中)

我平時抽普通扭蛋機, 真係好黑仔, 想中戈部偏偏就唔中, 成日都冇哂g,
而我又未曾在自定義扭蛋機中過a機, s機 ,最多都係中b機,而且自定義一抽都几貴, 自己又冇咩g幣
所以我次次都在普通扭蛋機 博秒抽a,b,c,ar, br, cr 機, 不過有時咁樣都係好黑仔, 抽到個心情好灰

我覺得扭蛋要睇自己人品, 通常我都係玩任務中到設計圖, 先去抽几次普通扭蛋機
(因為我會覺得那時比較有運氣)
或者係現實中, 某一個時間(你覺得唔知點解好似做咩都好順利的時候),
就去抽几次普通扭蛋機, 跟住唔知點解几次就中左啦
回復 支持 反對

我唔係港幣戰士, so我成日會諗或者用扭蛋幣抽機易中d啦

我有時真係黑仔到冇朋友, 抽普通的扭蛋機,抽左好多 ...
BIC 發表於 4-5-2014 08:15

你都好有心機打左好多字orz
1.我多數係合a,b材料機,好少去抽(唔想搏運氣去抽,雖然最終合完部材料機同係普扭機抽既價錢差唔多,haha)
2.可能定個價位再去抽普扭d ar/a好d(起碼儲十多萬以上先好去抽稀有既普扭ar/a機)
3.我係雙開腦先刷到咁多G,一般好難玩到咁多G
回復 支持 反對