打印 上一主題 下一主題
收起左側

[機體討論] 天梯分享&腦殘機感想

加速條友琴日遇過一次,但我開拍片時先發覺......

乜都未set,.....拍唔成, 攪好之後成晚都遇唔到佢,睇佢幾時衰係我手,

講返加速,對面有冇限超視炮又跑到鬼咁快,我追左大半個場都追唔到佢,

希望佢日日用加速打SD,否則我就冇仇報!!
回復 支持 反對

!?點解放左過來?!條片係用來舉證有人用加速...影片可以使用HD全畫面,

問題出現係1:48,有隻牛油出現我即刻搵下邊度來,
點知一下射背由80%->20%hp,轉到一半中左第2槍時我就即出必,
一轉到去時面向佢時已經橫移出埋第3炮, 紅移前2,至3炮間可以看到佢不正常移動,
紅移後左上角可以看到第4炮,之後第5炮連那10%hp都死埋,明顯對方用攻擊型部件,
對方死前出完必冇技,出生時有80hp即係乜技都冇都可以咁移動,射擊,
都幾明顯用加速軟體2至3倍左右,另外完場前2:25既橫移,您地又點睇?
但係Lee個係我個人感覺,唔知大家點睇???我仲未交比官方處理@@

PS:我電腦配件及網絡連線等等已經好[完美],部電腦洗左萬九幾銀只係為左玩SD....
PS2:沙波係無錯既,錯既係S機

另一場係隊友,拍到佢00q咁樣樣, 我技術低,唔知係唔係喇 1:32

回復 支持 反對

咁我掛著公會個名麻, 咁攪落去我真係要認真考慮,洗唔洗四維[分享]玩爛佢,

返去以前咁大家唔洗打好過,另外果部機因為太強所以有彈藥限制次數,

但加一加的話,就可以無限咁射,您試下正常射到幾下?!

回:人在香港用3寬頻囉~~~邊打機邊BT 4000KB/S都唔會lag囉 SSD呀
回復 支持 反對

http://speedtest2.ofca.gov.hk

回復 支持 反對

您羅D公司線玩?! wwwwwwwww
回復 支持 反對