打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他情報] 心跳回憶篇-全FB帳 unlike 加 舉報 驚溫

1999,又冇話過一定會中s,ss,無謂既小動作
王仔飯 發表於 24-6-2014 17:10

冇s機唔通驚溫開POST話你知佢地唔俾s機你中,吹咩

當然係等你地以為有s機中繼續刷佢FB la

0N9仔無腦
回復 支持 反對

冇s機唔通驚溫開POST話你知佢地唔俾s機你中,吹咩

當然係等你地以為有s機中繼續刷佢FB la

0N9仔無 ...
sdas 發表於 25-6-2014 16:11

diu 而家人地送野比你 你仲要舉報人

pad中極都冇金 你就去舉報9ho?_?
回復 支持 反對

真係一個難忘的回憶
回復 支持 反對

diu 而家人地送野比你 你仲要舉報人

pad中極都冇金 你就去舉報9ho?_? ...
-ChuckY猛虎- 發表於 25-6-2014 17:50

不能同意更多
回復 支持 反對

樂古某些人真的十分奇怪, 以前既消費玩家對於派錯機或近似問題表示不滿, 就炮轟係貪心,搵著數等等

反而完全免費既活動, 玩家反而有權利投訴??   

雙重標準???

ANYWAY, 當然都希望免費玩家抽中心目中想玩既S機, 中左既, 有能力就每期入一百幾十蚊都好,支持下

PS: G1已經連續幾期係消費獎度送少左部機俾我, 都未開POST嘈過

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
王仔飯 + 1 我很贊同

查看全部評分

回復 支持 反對

樂古某些人真的十分奇怪, 以前既消費玩家對於派錯機或近似問題表示不滿, 就炮轟係貪心,搵著數等等

反而完 ...
雷臣 發表於 26-6-2014 10:59

這個活動唔係免費,只係g1要的唔係錢,系物物交換,他要架系fb的like。玩家系要post個g1網係自己的fb上先有得參與

這個就可以講免費,因為麼都唔洗做就給你

五週年上線登錄獎賞

活動時間:2013年6月17日 維護後 至 2013年6月24日 維護前
參加資格:所有成功加入香港版《SD高達Online》成為高達機師

活動獎勵:

.5000經驗值膠囊(滿)x10
.扭蛋機擴充卡x50
.特裝點數強化卡x50

活動規則:      
1.玩家須於活動時間內上線,才能領獎。
2.每個帳號於只能參與一次。     
3.玩家通過非法軟件或程序漏洞取得的結果將不多承認,一經發現將永久凍結遊戲帳號。
4.官方保留本活動的最終決策權!
回復 支持 反對

這個活動唔係免費,只係g1要的唔係錢,系物物交換,他要架系fb的like。玩家系要post個g1網係自己的fb上 ...
BARATHUM 發表於 27-6-2014 08:59

咪就係咁
回復 支持 反對

好明顯係俾gameone激傻左
kennylam25 發表於 23-6-2014 00:26

EQ低真喺唔好玩sd, 好易出事

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
火火卡比 + 1 圖&內容很符合 增加趣味

查看全部評分

回復 支持 反對

-ChuckY猛虎- sdas
回復 支持 反對

這個活動唔係免費,只係g1要的唔係錢,系物物交換,他要架系fb的like。玩家系要post個g1網係自己的fb上 ...
BARATHUM 發表於 27-6-2014 08:59

最好好少留意G1既活動了@@  乜要LIKE先有得抽機既??
還是玩回我的GCQ好了..

雖然用既錢比SD多幾倍以上, 但有GROUP交流之下玩得開心好多.

我地成班UC粉等出百式,Z高等機中......
回復 支持 反對