打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 雜談

好耐無見啦天涯兄估唔到仲有人記得我..哈哈
無錯 版主其實已經盡左好大努力 但一定會有不足之處 好難滿足哂咁多位唔同意見既人
我都好耐無上黎樂古版啦.. 發生過咩事我都唔太清楚
只可以講句 既然版主們商討完有原因地廢除左版規就請好好珍惜
想繼續講粗口既無所謂 呢家係你自由 但我都希望大家尊重番自己同其他會員 唔好人身攻擊啦
覺得討厭既 就請君子自重 尊重版主既決定 尊重各會員 尊重自己

評分

參與人數 1樂點 +1 Bravo! +1 收起 理由
浪跡天涯002 + 1 + 1 我很贊同

查看全部評分

回復 支持 反對

回復  莫菁兒

吸引埋你上水都有
cth45678910 發表於 17-1-2015 00:00

最緊心郁郁想玩番天龍 所以先睇下樂古ja..但進度差太多 2年無玩既全5同你地真係差好遠
你地四個人名我都仲好有印象睇黎我呢個post吸引左吾少【老人家】入黎sosad
...
浪跡天涯002 發表於 15-1-2015 13:38

講起上黎 我以前細個初入樂古個陣都係粗口橫飛

在這裡跟大家說聲抱歉。
不過,只有我一人的話,很難經常留意好版面。

以前樂古總有一批新舊面孔,現在發 ...
蘭鈴 發表於 15-1-2015 15:09

傻啦抱咩歉 過到自己個關就得啦keep going
回復  浪跡天涯002

明白 之前失言了
咁其實要版主們繼續打理呢塊死板已經去到強人所難既地步 ...
楓 〞 發表於 15-1-2015 14:19

唔係咁易話放棄就放棄既..我諗版主對天龍版既上心程度非筆墨可言
新舊玩家都好 都應該支持版主既
放唔放棄 都係版主自己決定啦 但我都唔想見到呢一日
回復 支持 反對

回復 27# 浪跡天涯002

無啦 好耐之前轉左慕容ser不過呢家好似無分ser(?) 我呢家唔識玩呢隻game啦..
回復 支持 反對

為堆無聊數字嘈一輪,睇番都覺on9
fongkapan 發表於 26-1-2015 20:34

唉 我以前咪又係小學雞到笑你個名 呢家諗起真係好屁孩唔好嬲我再見亦是朋友
回復  莫菁兒

好掛住你#3
cth45678910 發表於 20-1-2015 00:45

我..我都好掛住..你#4利申:非hehe
回復  莫菁兒

慕容ser咩ac?on返泥玩,慕容ser現在算係最和平既ser
bmong 發表於 20-1-2015 13:03

﹑緋霧〞 應該好少人聽過呢個名啦本身small potato 仲要收左山咁耐
回復 支持 反對