打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 變態的龜天王

回復 17# 魔界幻龍

日凶?什麼定位?就係buff隻天王囉, 加傷囉, 唔係要陰念帕做咩, 一樣都係提升傷害
   你話要3神, 我諗極都係用多隻雀同龍, 到我問返你, 第3隻神係咩?又有咩定位?
回復 支持 反對

回復 17# 魔界幻龍

仲有,咩3人升2人升, 冇咁悶   悶唔悶係人人唔同, 比你咁講直頭唔洗轉11個位啦係咪?
   大把人想1個人升, 麻煩唔好將你自己既主觀意見當成個個同你一樣
回復 支持 反對

你自己請講黎講去都係刷經用
我味問你,刷完經仲有咩做?

打天?都係敢講,拎個位出黎用念先啦
玩得青龍定日 ...
魔界幻龍 發表於 3-4-2016 02:39

"雀龍龜3神
可以唔3神既,不過龜哥位仲有咩換?
哦,原來可以放只加千幾MP既野"

呢個係咩logic???
首先, 你自己都話可以唔3神, 搞笑? 又話要3神又話可以唔洗
第2, 有隻野加400智, 400智叫做只加? 咁麻煩你平時唔好裝2隻戒, 甚至更加多既裝
第3, 你講完呢句野之後都係冇講到隻龜有咩用, 用黎坦? 而家龜天王有招技已經係放隻龜出黎坦, 台男多條柱甚至有人用祝斧
       幾招技都好用過叫隻龜行出黎, 你搞緊笑定想去紅館開show?

簡單答我, 1) 隻龜有咩用, 如果冇用, 麻煩就咪話加400智廢, 因為你推介既呢隻龜連400智既效益都冇呀醒目仔
回復 支持 反對

多天王組隊快完場,可惜經不入自己袋

日凶不單加幾千法力,加的還有威力

玩過天王都明白其中問題所在, ...
foolruner 發表於 3-4-2016 12:27

人地未用過凶獸點知呢, 人地剩係識放隻龜係個陣度谷戰/封石

連幾百智都話冇用, 可能佢連龜天王招技個傷係食智都唔知
仲想扯開話題同人計經驗值, 而家講緊兵陣呀, 講啦!講下你隻龜有幾勁呀
回復 支持 反對

"原來龜只可以用黎坦
打唔到天"
龜打天一流呀!!日凶就廢啦
算啦你, 仲撐咩, 日凶打唔到天咩, 邊個打天勁呀

好啦, 睇黎你都知3神唔係必要, 想轉馱叫人用印狐
笑死, 一開始話公式兵陣係7帥3神1天王
咁究竟你既公式兵陣係3神定2神+印狐?
睇黎你既公式會2-3日內可以變黎變去

從來由頭到尾都冇人否定過其他兵種好用既可能性
只係你自己一直話你既公式兵陣係最好(3神)
而家又話唔係, 可以印狐都得
你咁般龍門法我地點討論落去

所以,一句講晒, 根本就冇你所講既公式兵陣, 而係唔同玩法有唔同陣
而唔係將你條所謂既"公式"套用到大家身上, 而否定左日凶既能力
回復 支持 反對

反問緊都唔知
LOGIC
唔3神,多1個位,都唔會走去玩只加400智既野
台女印狐?

放裝食兵位 ...
魔界幻龍 發表於 3-4-2016 18:55

"係咪要多D人跟你一齊一樣玩法會開心D"

佢從頭到尾都冇話要人合日凶, 只係話用左日凶傷害有明顯提升, 冇話過兵陣一定要有

反而係你, 反駁話公式兵陣係最好要人跟,話日凶廢
打怪又要咩最有效率, 多人升冇咁悶呀, 要人人都係咁升

究竟邊個人"要多D人跟你一齊一樣玩法"
回復 支持 反對