打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 『亂 Online』幽藍私服討論區

關閉 [複製鏈接]
搵人教下我申請會員帳號啦
回復 支持 反對

點解冇分0,1 頻,我成日開個ec俾人p死 /.\
回復 支持 反對

我都係ec 丫~ 不過我想雙修,  力棍為主....  我仲未lum到d 點點分配好丫~~

有冇人可以提議下??  thx
回復 支持 反對

有冇人知點整唔係亂碼????
回復 支持 反對

我用左vpn都係狂cut點解會咁
回復 支持 反對

Originally posted by [H]keaan91 at 2006-1-16 00:01:
我都係ec 丫~ 不過我想雙修,  力棍為主....  我仲未lum到d 點點分配好丫~~

有冇人可以提議下??  thx

補師就點到地靈master然後其餘點曬力加爆元氣,滿月2lv,大ke輪4lv同追影4lv

基本上力補雙修都係唔錯
補方面就
吸星術3
生命4
生生3(可以補到4-500血)@_@
毅力5
保護9
治癒7-9
大健康符?(睇你點玩,不過我點到9,其實最好滿,保得又打得)
地靈滿
如果點埋生體master就要精神318

練功打怪每4-5秒扣怪3000血, 好打過補法雙修, 唔會咁易比人cut招
power up可以高達5000
(用附刀銀槍無屬

我開左隻力精雙修大約係咁點
去到117左右就洗左大ke輪學月家迴轉同117力棍技
依個玩法係升lv玩法, 目的係要推高打怪個攻擊輸出值

--------依條係分隔線---------

好似無嘜人玩力弓......
見人玩親弓唔係敏弓就係精弓
原來力弓清怪重快過其他弓
PK都唔算弱
雖然用d招係少左d, 而且力弓的技能前置點要好多點
不過可以推到一下閃電打小俗辣扣800血都咪咪唔過癮
如果食power up重可以推到1100(依個係打木x衣的數值)
重可以用閃電爆怪, 一次打4-5隻(我點到穿刺4)
(我用戰鬥合金弓電正+4, 如果把弓推到+7-9重會勁d)
回復 支持 反對

有冇人可以回下我個問題-.-
回復 支持 反對

亂好好玩啊!我用力刀嫁!我個名叫(HAPPY24)!!見過未啊?
我係在神田伺服器的玄巖學院,有冇人同我一樣嫁
?叫乜野名呀?
回復 支持 反對

嘩!注冊帳號又易又快,我都注冊左成7個AC..............
有咩事都可以Give我d    fd麻
我覺得這幽藍都好正架!!!!!!!!!
一個AC兩個人,不斷開同激活,放入倉,我想半小時都有幾千萬la........
回復 支持 反對

Originally posted by yoyotomy at 2006-1-16 16:40:
嘩!注冊帳號又易又快,我都注冊左成7個AC..............
有咩事都可以Give我d    fd麻
我覺得這幽藍都好正架!!!!!!!!!
一個AC兩個人,不斷開同激活,放入倉,我想半小時都有幾千萬la........

蠢的方法
打石仲好啦
回復 支持 反對