打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 報到區( 分項目)

伺服:澳門
遊戲名稱:  /
回復 支持 反對

伺服:香港
遊戲名稱:小紫
自我介紹:halo哇~大家好~我係小紫哇>.<請大家多多指教@.@可以+我fd架ID:melody95927

評分

參與人數 1樂點 +1 收起 理由
°◆貴族×魔影 + 1 報到

查看全部評分

回復 支持 反對

伺服;;香港
遊戲名稱;;ZOIZ•欣◇╯{{難聽滴名,,想轉}}
自我介紹;;HaLo,,叫偶牙欣/儀兒都得,,多多指教,,廢廢滴,,吾好介意>3<
搵莪玩可以系情4/總豬情頻就會見到莪,,吾想煩,,可以++莪MsN,,
歡迎搵偶玩滴-v-

評分

參與人數 1樂點 +4 收起 理由
°◆貴族×魔影 + 4 報到@@歡迎

查看全部評分

回復 支持 反對

---------------------------------------
伺服:香港
遊戲名稱:※殘血羅剎國※x
自我介紹:哈哈..大家好@@如果無聊可以搵我玩架a_a
---------------------------------------

評分

°◆貴族×魔影 + 4 報到@@歡迎

查看全部評分

回復 支持 反對

伺服:香港55
遊戲名稱:ever鎖爰
自我介紹:新年快樂-,- 大家好xd

評分

°◆貴族×魔影 + 4 歡迎@@報到

查看全部評分

回復 支持 反對

報到下先@.@

伺服:多數玩港服, 不過都會玩台服, 韓服, 同國服
遊戲名稱:SuN~CarMeN*
自我介紹:多多指教! =]  最愛玩領舞, 都好鍾意玩8K同BEATUP, 見到我既時候一齊玩喔 @.@!

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
°◆貴族×魔影 + 5 歡迎@@報到

查看全部評分

回復 支持 反對

伺服:hk:]
遊戲名稱:●`誓ζ愛〝珊
自我介紹:我係癲架=P

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

伺服:║╢ |<(香港)
遊戲名稱:`●_痛恨♀小也×
自我介紹:大家好哇*v* 可以係情3搵我玩嫁xD"

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

ALVIN01...^3^
回復 支持 反對

大家好@@軒仔黎報到
回復 支持 反對