打印 上一主題 下一主題
收起左側

※PSP※ MONSTER HUNTER PORTABLE討論區

原帖由 *魔殺* 於 2006-11-26 15:12 發表
黑狼易啦= =用神島鬼島都得啦~不過唯一問題係....黑狼鳥d血爆多= =驚你唔夠彈
紅黑同黑龍差唔多~不過多左兩招...遠飛睇咬你~由上而下的火球...中到正一正係秒殺用槍又係驚唔夠彈姐= =

單挑紅黑用槍要有火事場力先打得死,
近身武器建議用超絕一門,不過要keep住強走,同埋最少要業物裝,
唔係會唔夠石磨;
冇強走ge可以用黑滅龍劍,技能最少要心眼,唔係彈刀彈死你@@
嫌金身打得耐可以帶多10幾個大爆G去炸佢,
會打得輕鬆D同快D
唔好問我點解而家會o係nakuz= =
我一定有自已原因......
回復 支持 反對

嘩~= =ckw好神秘呀....到底佢而家係邊呢?
ps:如果帶10幾個大爆G好似好變態= =10個用晒已經可以炸死一隻大怪鳥= =
回復 支持 反對

原帖由 *魔殺* 於 2006-11-26 15:23 發表
嘩~= =ckw好神秘呀....到底佢而家係邊呢?
ps:如果帶10幾個大爆G好似好變態= =10個用晒已經可以炸死一隻大怪鳥= =

係要用黎炸紅黑金身ge,
因為紅黑金身果陣全身物攻&屬性入得幾%,
但炸彈/擴散彈依類爆發性攻擊可以做直接傷害,
所以會好過用劍敲佢
回復 支持 反對

=0=我唔知佢有金身既= =可能因為驚比紅黑秒=v=所以用槍睇唔到既關係啦(眾:你廢就廢啦~搵籍口..)
回復 支持 反對

原帖由 *魔殺* 於 2006-11-26 15:28 發表
=0=我唔知佢有金身既= =可能因為驚比紅黑秒=v=所以用槍睇唔到既關係啦(眾:你廢就廢啦~搵籍口..)

咁你得閒就搵把近身武去同佢玩下啦:lol
會彈到你好high......如果你唔記得著心眼的話XDDDD
紅黑用超絕打大概10分鐘金身,
黑滅就耐2,3分鐘
回復 支持 反對

唔制= =之前打黑龍任比佢秒到我差d想自殺咁制...有次最勁~頂左3分幾先比佢秒死~睇我簽名就知啦↓↓
回復 支持 反對

原帖由 *魔殺* 於 2006-11-26 15:34 發表
唔制= =之前打黑龍任比佢秒到我差d想自殺咁制...有次最勁~頂左3分幾先比佢秒死~睇我簽名就知啦↓↓

放心啦~
紅黑同黑龍唔同打法的,
最大差別在於黑龍有得屈,
紅黑冇得屈~~~~~~
回復 支持 反對

紅黑真係好靚= =好靚....※唔通我愛上左佢@@?
回復 支持 反對

尼到有無人玩MHF嫁= =全部都係琉MHP....好灰
回復 支持 反對

原帖由 [S]aesoph 於 2006-11-26 21:46 發表
尼到有無人玩MHF嫁= =全部都係琉MHP....好灰

MHP夠熱門嘛
回復 支持 反對