打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [ 童話 Online 專屬討論區2 ] (人氣太強...加開新區!)

個會長冇啦啦咁串人= =...
都係唔入= =....
回復 支持 反對

原帖由 白鷺 於 2006-11-30 17:19 發表

請問你幾歲呀,成日話人小朋友,睇你咪最多係中一中二仔

你果D叫言論自由 NO人生自由 ok?
好冇會長風範 易比人挑釁 人地冇指明係你個會 又係度串了"
回復 支持 反對

回復 #32 K3 的帖子

你做任咪得lo~
回復 支持 反對

做咩引我個回覆 ,又唔係我做會長,成日話人小朋友好無品
回復 支持 反對

童話真係好玩咩?我前幾個月未出終免ser果陣,我仲玩緊收費ser,玩到7x闍師,有黑洞爆發,之後就覺得好無引....開始對d公仔覺得厭倦,得2轉轉左個樣,1轉前都係轉色only...本身個樣又樣衰,如果一隻遊戲正,樣我都唔會理,但係2轉左之後會愈玩愈悶...高lv闍師可以收錢戴人爆lv...勁易升....
收費ser都會玩到悶,免費ser唔知扣左d咩,梗更會悶,我以前個收費角色個家族,我係最低lv其中一個,見到佢地一個一個話升得太高...覺悶唔玩...我都好冇引,隻game係為升lv而升lv...如果冇朋友陪玩,呢隻遊戲真係好悶..自己一個練技都好冇引...高lv果陣...戰鬥無式好無引,來來去去都係果幾招,d人企定定出術...黑洞爆發幾下打死哂全部怪,都唔想再玩,呢隻game好既就係寵可愛...但要論可愛,某隻天x online仲可愛,呢個只係以例...我而家都冇再玩online game
回復 支持 反對

懶理你地。

成粒膠係到。
回復 支持 反對

大家現在那等級?

我發覺我的19級斧戰開始難升
回復 支持 反對

原帖由 白鷺 於 2006-11-30 19:06 發表
大家現在那等級?

我發覺我的19級斧戰開始難升

戰士一向是很高防的 因可裝備高防而且高負重的鎧甲
所以挑戰較自己高級的怪也不太難,敏捷型和練等型也是一樣
去青鳥城外打小光 不斷的使出2連擊 直到有3連擊和裂風斧才去練等
有了新招 用埋火系力寵武化 更能夠好易地秒殺屎洞的怪
組一個刀戰一起練 可練至20等才離開屎洞
20等了 換了新一批裝備 更去神燈沙漠單p
可打黑蜥蝪練到23-24等 之後可到闇神殿附近打光豬和黑蜘蛛練
如果幸運地打到一張卡 隨時賺回藥錢
回復 支持 反對

~我無香港板呀~比個網我down啦~
回復 支持 反對

原帖由 ↑俘虜↓ 於 2006-11-30 19:25 發表
~我無香港板呀~比個網我down啦~

冇得down~~~去買碟啦````~~~~
回復 支持 反對