打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 我們的魔力及百私魔力的玩家請小心 入面看看

關閉 [複製鏈接]

回復 #2 [S]滅焰 的帖子

緊係有證據啦~唔係點會咁大聲呀!?
成大間寬頻公司睇住你個ip狂ping我地,
而家唔洗我地告你架,我地個bb1000會做野^_^
仲有話人係賊咁大聲?
真係做賊喊賊了,
你搵人做野唔俾錢都唔係第一次,
再講丫,個data係我同迪親手backup,
點偷你呀???
你自己都黎過偷野啦!偷到咩?
我諗刪data會易過偷data囉!
咁易偷既話,個個私服既data都俾人偷哂啦!
我地唔做犯法既事架,
你!?可能日日都做緊= ="""(攻擊人地網路都係犯法架)
仲有呀!好想問你,
點解同百私講係我地攻擊佢,
又同迪講係百私攻擊我地?
你搞咩呀?
想兩個ser互砍,然後自己坐享漁人之利???
呢招都幾高wow,
百私果位人兄真係要認清呢個人呀!!!
佢好毒架,呢個人為左錢乜都做得出,
你聽佢講話我地攻你,
迪都係聽佢講先打黎少你架,
件事會唔會咁巧合呀!!!
叫滅焰出黎解釋啦!!!
我地係俾佢落格先搞到分裂架,
所有野我地做哂佢仲要唔分錢,
bug係我地del,活動係我地搞,
連佢個ser洗左白,都係我同迪補償俾d玩家架,
換轉係你你都走人啦!!!
回復 支持 反對

到底關邊邊事呀-__-"?好亂...你又話佢唔岩,佢又話你唔岩...
其實不如2邊既私服言和...唔好再搞事了-__-"咁唔係幾好咩?
回復 支持 反對

原帖由 小伶 於 2007-3-5 23:11 發表
到底關邊邊事呀-__-"?好亂...你又話佢唔岩,佢又話你唔岩...
其實不如2邊既私服言和...唔好再搞事了-__-"咁唔係幾好咩?

本呢就佢地係合作同一個sev(我們的魔力)之後又唔知乜Q野事佢地"N"左(我們的魔力)個data~~開左個(魔X世界)佢地而家就話自己冇"N"到(我們的魔力)個data~~But重點呢la(就係) (魔X世界)係可以用(我們的魔力)的 ID同PW登入,仲有d人物角色仲係到(感啫係發生咩事呢)?????

(都唔知點解會回左而個post=.=)(玩私服都要感樣=.=)(打杖感)(唉...)
(一面比人ga感覺就係十年都唔回一次post)
(一面比人ga感覺就係感係到正小動作)
(一面....................................................)

[ 本帖最後由  於 2007-3-6 10:29 編輯 ]
回復 支持 反對

聽過我們的魔力私服 勁多玩家入左錢買寵 遲遲都未比 又唔比人發表意見..點叫人信你-.-
回復 支持 反對

原帖由 WaiTs。FoVeveR 於 2007-3-6 16:06 發表
聽過我們的魔力私服 勁多玩家入左錢買寵 遲遲都未比 又唔比人發表意見..點叫人信你-.-

好多粗口出現之口佢開左口了-.-
回復 支持 反對

回復 #14 我不是玩家 的帖子

我諗你係聽人講而唔知實情既人囉
你都應該係我們的魔力既玩家啦!
你地個大GM就真係最大既騙子,
而家連收左錢都唔俾寵人,
睇黎佢既大話好快就暪唔住了!!!
回復 支持 反對

原帖由 小柔 於 2007-3-7 04:21 發表
我諗你係聽人講而唔知實情既人囉
你都應該係我們的魔力既玩家啦!

睇呢你係乜都知wo

感你講呢聽下lo~~~
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

收皮la 魔力世界d人,我係我們的魔力個ser 講左幾多野又意見又粗口,又唔見焰 ban我ac
成日都話我地個ser咩唔岩咩唔岩如果唔係有d人or ser成日駭我地個ser想整死我地
不過我同我地個ser d人同你講我地一定留係個ser 度

評分

參與人數 1樂點 -20 收起 理由
Henry -20 粗口及粗俗言論

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 zxc9517 於 2007-3-7 19:14 發表
收皮la 魔力世界d人,我係我們的魔力個ser 講左幾多野又意見又粗口,又唔見焰 ban我ac
成日都話我地個ser咩唔岩咩唔岩如果唔係有d人or ser成日駭我地個ser想整死我地
不過我同我地個ser d人同你講我地一定留係個 ...

想攃鞋姐...唔洗攃到咁出面呀.........我會忍唔住笑架!!!哈哈
回復 支持 反對