查看: 112927|回復: 508
收起左側

※★薔薇之戀★※討論區(本會玩第一個SER,不知梵天OR波旬是第一=_=)

公測名:※★薔薇之戀★※
封測稱號:[Nakuz]
開此公會目的: 希望招集大量樂古會員和game中的朋友們在此談天和打大賽
                   可在這認識更多的朋友
公會表格 :樂古名稱:
              GAME
名稱:
                   msn:
會長:吹簫王子(蝶影
)

副會長:zmxncbvz(和風流)
長老:jasonwine(紫月夜狼)
       呀魂(屮牙天屮)
       夢愁 (戇豬男)
會員:
呀森

boad123(牙武)      
       karro(乂咪玩野乂)      
       qwert1179( 鏗哥)     
       [H]kasonsky(地獄少女)     
       killer1221(凍雲)
       nono(卍健爺卍)

grgr0417(丘之龍介  or 犬夜叉)
       sunny930718(小【 P”)  
       aaqq213(笨風或笨の風)
       陳傻軒(大無謂)
       aken(Siu盛)
       ~星仔~(小乂彥)
       tlm(||俊ㄨ)
       199336(乂賢乂)
       〝健仔=](告一段落)
        [S]魔域天使(托佩瑪)
        達~達(段魂)
        zsean(`牙賢*,)

護法:本會強人人選
守則: 有禮貌和不要用粗言地談天
        上線時間每星期至少3小時
        協助會員解答問題
        可發番攻略在這

多在遊戲中發言

本會活動: 不詳 舉行影相大活動(只有稱號[Nakuz]先可進行影相)
                任何時間  一齊UP LV大行動
                1.5.2007   舉行PK大賽(介時抽籤決定分組路線) ,第1,2名有錢收
                每個月表現最佳的會員可贈送獎金(幫主和副幫主相討)
                封測主程在此 http://game.manyway.net/SLPLUS_setup.rar
                猜燈迷和抽獎遊戲,會獲發獎品
             頭3名高lv可殺獎金和護法

*如有ser選擇請選第一個,謝                 

現急收大量會員和 ,歡迎MSN聯絡 man_hin2005@hotmail.com

回復

哈哈哈!!!我作既公會名好靚呢= =
我做副幫主XD!1
回復 支持 反對

原帖由 zmxncbvz 於 2007-4-17 19:45 發表
哈哈哈!!!我作既公會名好靚呢= =
我做副幫主XD!1

甘我要做長老A.A
回復 支持 反對

你地會叫咩名先@@"
係咪要甘
Nakuzxxx?
回復 支持 反對

原帖由 ♀MaRs戰神♂ 於 2007-4-17 19:50 發表
你地會叫咩名先@@"
係咪要甘
Nakuzxxx?

好多人投[樂Nakuz古]
回復 支持 反對

第一樓過左10000字,所以係呢度post
但係只係一星會員,謝!

小和(食太鼓)
再次一遊(風之雪)
chongwingkit(傻雞乂)

她和你(極惡殺)
joe7045(逍遙)
chunho01369(情迷束縛)
abrt65478(飯桶仔)

monster-hunter(諸葛亮)
地獄超仔jacklui9(昨夜§晴)
wanttolove(和事佬)
ken991413(柑桔_甜中帶酸)
回復 支持 反對

一個公會最多幾人"= =''?
回復 支持 反對

記得留位比我呀><"
到時我名叫Nakuz咩咩咩
回復 支持 反對

一定一定
只係樂古會員一定歡迎=3="
食完飯做格介紹表,等大家聯絡一下=3="
回復 支持 反對

最緊要留番個位俾我=.=
回復 支持 反對