收起左側

。紫夜﹏星雨〞[歡迎40up拳武醫禪入幫]

原帖由 夢愁 於 24-8-2007 05:47 發表
仲未汁呀- -
係有d料啵大袋哥- -

就汁ga啦
回復 支持 反對

汁你個死人頭呀迎希
汁左我仲有咩做呀
叫我玩失業呀老世><?
回復 支持 反對

我都話左就汁=.=
得一堆人玩ge
新手無可能玩到啦 都無人升啦
之後禪宗玩晒啦 悟醫玩晒啦(我係敏醫)
我返黎探你呀臭希
回復 支持 反對

原帖由 adamsteve 於 28-8-2007 23:36 發表
我都話左就汁=.=
得一堆人玩ge
新手無可能玩到啦 都無人升啦
之後禪宗玩晒啦 悟醫玩晒啦(我係敏醫)
我返黎探你呀臭希

=_=我重努力玩緊-0-
回復 支持 反對

我想入...不過唔夠lv..嘻嘻(入黎吹下水)
回復 支持 反對

果然汁左 成個月前我講過野

但係都無人講過野 得2個=.=  根本已經無人玩 雲起真係抵死
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

筹勘苍3d130期预测分析免↘费推→荐高老师1337-0134-189    3d130期预测分析免↘费推→荐
3d130期预测分析免↘费推→荐    3d130期预测分析免↘费推→荐
福→彩3D一注直选中后付款大活动 高老师1337-0134-189
福→彩3D:编辑短信(3D+姓名)发送1337-0134-189{高老师}或直接打该电℡话联↖系即可得到福→彩3d直选一注,
机会难得,能做到的彩民快快行动吧!
中后办理30%爱心捐款,做不到的彩民请勿咨询!
注意合作彩民一定要做到以下三点:
1:公ω司向您保证,福→彩3d一注直选准确率100%准!
2:我们的预测范围是福→彩3d一注直选,得到了直选号码要绝对保密!
3:合作要做到[讲信用]/[讲义气]/[讲良心]。
热线电℡话:1337-0134-189{高老师}<非诚勿扰>
★郑重声明:本公ω司提供直选一注准确率100%准!请放心下注
电℡话:1337-0134-189联↖系人:(高老师)→彩民直拨电℡话者优先接待
福→彩3D 第119期 内部资料必中①注:451开:451测准
福→彩3D 第118期 内部资料必中①注:393开:393测准
福→彩3D 第117期 内部资料必中①注:808开:808测准
福→彩3D 第116期 内部资料必中①注:407开:407测准
福→彩3D 第115期 内部资料必中①注:901开:901测准
福→彩3D 第114期 内部资料必中①注:171开:171测准
福→彩3D 第113期 内部资料必中①注:836开:836测准
福→彩3D 第112期 内部资料必中①注:996开:996测准
福→彩3D 第111期 内部资料必中①注:466开:466测准
福→彩3D 第110期 内部资料必中①注:418开:418测准
福→彩3D 第109期 内部资料必中①注:167开:167测准
福→彩3D 第108期 内部资料必中①注:343开:343测准
福→彩3D 第107期 内部资料必中①注:985开:985测准
福→彩3D 第106期 内部资料必中①注:492开:492测准
福→彩3D 第105期 内部资料必中①注:484开:484测准

3d130期预测分析免↘费推→荐    3d130期预测分析免↘费推→荐
3d130期预测分析免↘费推→荐 高老师1337-0134-189    3d130期预测分析免↘费推→荐

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
专.业发.贴.顶.帖团.队 网.络推.广 300元发30W条贴 q/ 107772649
回復 支持 反對