查看: 4883|回復: 36
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[投訴] [不成立]玩兵堡拉神手的場主

關閉 [複製鏈接]

221.126.89.53  場主

評分

參與人數 1樂點 -22 收起 理由
miracle_chan -22 不成立,扣回開帖2分

查看全部評分

回復

死火""

無圖得唔得ga"   .. . ..  . . . . . .. 唔好意思"
回復 支持 反對

回應你
我個名叫 kamikaze

你話我拉冰 果幾次都好好笑  
我係你未埋身之前我一直係同 法國  蒙古    你埋身  我就 衝過去 同距地零距離 對射  e個先係重點      你有見過人拉冰拉去你弓手果邊嗎?
再黎  我根本冇打你第一下  我又點算回射?

我只不過係選我自己想打既冰黎打姐    試問 馬雅拉哥得有用= =?

再姐我踢8p 係因為距問候我 媽媽 我踢左距之後 你地又再問候 我當然 可以再踢

ps  開post 唔可講粗口的 傻仔@口@

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
miracle_chan -10 人身攻擊

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 marco0079 於 2007-6-22 21:04 發表
回應你
我個名叫 kamikaze

你話我拉冰 果幾次都好好笑  
我係你未埋身之前我一直係同 法國  蒙古    你埋身  我就 衝過去 同距地零距離 對射  e個先係重點      你有見過人拉冰拉去你弓手果邊嗎?
再黎  ...

回貼也不可侮辱別人@@"
回復 支持 反對

樓主..小心你ge用語....(會比人扣分-0-)
回復 支持 反對

≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡

投訴沒有足夠證據:

-欠缺拉人圖
-欠缺拉IP連線圖(AOC主目錄>多人連線遊戲>顯示遊戲)
-欠缺遊戲圖片

請閣下在三日內補回上述的證據,否則投訴失敗,並扣減 2 分發帖分 及 關題。
≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡
拉人圖 / IP連線圖 製作方法
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=2674878

[原創]拍照教學+上傳圖片教學 ── 遊戲場面圖、拉人圖、IP連線圖 by Torchic╳小火雞
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=2756031

投訴的基本要求
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=2653354
回復 支持 反對

原來    <傻仔>   同樓主  講既< ON X>
係同一程度  被列入 粗口
我真係O左咀   
比人咁樣 罵ON X   
用傻 仔回番距  已經係最禮貌既方式黎了
唔通要我多謝距?
回復 支持 反對

原帖由 marco0079 於 2007-6-23 19:59 發表
原來       同樓主  講既< ON X>
係同一程度  被列入 粗口
我真係O左咀   
比人咁樣 罵ON X   
用傻 仔回番距  已經係最禮貌既方式黎了
唔通要我多謝距?

人家先發罵人
你回敬他
不是雙方有罵人罪?

不是講先後的
是講有沒有的

有人先蓄意用拳頭攻擊自己
若你反擊
警察來到不代表你是沒有罪的.
即使是自衛傷人或殺人
也是要判坐牢的.
沒有先後

請你明白^^!
回復 支持 反對

回復 #8 感恩 的帖子

人是有情感的動物
而且  你覺 我 罵  <傻仔> 同 ON X 係相同程度既 詞語既話我冇野好講

起馬  我係街邊 比人 無端端 問侯 母親   我都會 稱呼 那個人 做  白痴  OR 痴線佬

起馬 我認為  E D  係 係 道德上 可以接受既 發泄字眼

你把我和樓主相提並論  我個人覺得 好有問題  

再者 香港法律 是有 合法自衛的

回復 支持 反對

呢度是論壇囧

你話"傻仔"可能接受到,但係人地未必得,請客觀少少吧

再者,版主已經招左佢分,唔需再去討論呢d字眼
回復 支持 反對