查看: 1808|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

投訴小龍玩真3亂棄

關閉 [複製鏈接]
頭像被屏蔽
回復

回復 #1 做咩擰野 的帖子

無證據點投訴?
有冇相証明?
回復 支持 反對

你好啦喎!
你食飽飯冇野做呀!
你唔好咁幼稚好唔好呀!
做野唔經大腦!證據都冇係度「吠」
你呀媽有冇教你諗清楚先做野呀!1 d智慧都冇!
話唔定你咪假小龍lol!係唔係呀!唔係身有屎洗鬼係度吠!
你同佢有咩仇呀!次次見你都棄!?你真係好野!借題發揮!
你咁叻,不如去參加作文比賽啦!一定贏哂呀!無品!人格唔值錢!
回復 支持 反對

有時間叫人來作回覆
看版規卻這麼懶

=============開帖主題名注意示項==============

01. 每個開post者,主題名稱均不能出現"29"呢個字眼,
      否則版主會修改主題名稱,不得有任何議異。
02. 假如開post內容並不是投訴,而是討論無品、某人對與錯等問題,
      必需要在主題名稱打[討論]兩字,如果無打[討論]兩字當投訴個案處理。

==============投訴的基本要求===============

01. 投訴必須有內容及經過
02. 投訴必須有圖
03. 圖片必須清晰
04. topic名不能侮辱"某族"以及某人
05  topic及內容不得有粗言穢語

投訴1p或開作弊檔/改檔:
06. 要有IP
07. 要有拉人圖
08. 要有IP連線圖(AOC主目錄>多人連線遊戲>顯示遊戲)
09. 要有遊戲場面圖
10. 最好連作弊檔/改檔(可不連)
11. 被投訴者的樂古帳號(如無可不填)

投訴2p至8p者:
11. 要有遊戲場面圖
12. 說明原因或理據

註1: 若果投訴欠缺圖片,須3日內補回。
註2: 1p無拉人,但有幫拉者,幫拉者可能一樣會被起訴。
註3: 如果IP連線圖不清楚,要按一下<TAB>再影。

評分:

01. 發表有價值、優秀之文章 [加2至20分不等)
02. 投訴1p者必需要拉人圖、ip、要有遊戲場面圖及事情經過,欠缺其一投訴失敗[扣5分]
03. 若投訴2p至8p者一定要寫上經過和起因,而且要說明當時是什麼情況~
      若欠其一投訴失敗[扣5分]
04. 資料不足,版主有權要求你增加圖片及所需要的資料。
05. 假如情況特殊,加分或扣分分數會彈性處理。

其他請參看版規
=================投訴表格=================

01.你的身份〔1p?4p?8p?...〕
02.被告名稱: 〔樂古帳號(如有)及AOE遊戲玩家名稱〕
03.IP:xxx(如有)
04.控罪: 〔玩Bug,玩Lag之類〕
05.遊戲過程: 〔前因後果,即是你的"口供"〕
06.罪証:放上圖片(必須有)和作弊檔(如有)

回復 支持 反對

投訴小龍玩真3亂棄

係阿 我見過~阿   抽中好野先玩~~ 又冇品     有1個走左 都 要o打落去 又多多聲出
回復 支持 反對

連圍都冇係度呃分 你講咩都得la...我夠話我玩6亞 嬴左白日夢,,無聊! 扣佢10分la
回復 支持 反對

大佬= ="
投訴係要有證據架
回復 支持 反對

搞事? 圖都冇投訴人 ? --
回復 支持 反對

溫書啦
咁得閒開ac係度屈人
要屈都作d證據啦
回復 支持 反對

搞到想起個post出黎比你地討論下-.-....

睇見呢d野真係好笑,之前好似係薯條定邊個-.-
回復 支持 反對