打印 上一主題 下一主題
收起左側

[成立]兵堡1p亂踢人

ME IS 6P

被告1p樂古名稱:兇殺
被告1p遊戲名稱:ai*ho

被告1p's IP:219.77.73.165
1p犯罪類別:亂BOOT

1P 阿茲 2P日本 3P法蘭克 4PHUNS

5P 火雞 6P條頓[ME] 7P維京 8P 韓國

一開波4個圍我一個,沒被爆死+帝左
之後打4P,GG左  再打3P G埋
之後2P 打左一座堡棄左 之後攻1P
4個圍一個 必輸 之後就T人

@@@@證據@@@@

回復

嘩  d人咁衰嫁
不過一定告得入啦=]
有足夠罪証=]

個人認為最后張圖好重要
回復 支持 反對

有足夠證據
1P亂踢人罪名成立
回復 支持 反對

等等等等....我係個到既2p...我先係叫兇殺...我都奇怪...點解入左兇殺之後比人ban左..搞到我要開個新既...?樓主無證據就5好話兇殺係1p...我e+用我細佬個個...佢頭先先申請既!!!!!!!!
       1p 亂t人5關我是....你5應該ban我ac!!!!!
我個到叫TM''豪HO-既....我MSN:aesops43776@yahoo.com.hk
有第2d野可以add我!!!!!
   我記得6P打我個陣係打爆我右手邊個堡既!!!!
            之後我比1P串...佢數10...9...8...個D..到0就T我...
所以我棄左!!!

聽講aoc到個強人是我係其中個板主...5知係5係?
   佢可以做證我係TM''豪HO掛?

有張5關呢個場既事既相....個陣同強人是我玩既.....
我係TM''豪HO....

但係我上傳5到...因為我無小畫家...不過你地可以MSM叫我SD比你...

我同強人是我玩個陣成日問佢控兵勁5勁既!!!!證明到掛>?

你封就封1P 既IP..5好封我兇殺!!!!

樓主無證據1P係兇殺就5好係咁告.....

回復 支持 反對

唔使煩,睇番左右ip就會明ban錯人
回復 支持 反對