樓主: Hk_Alexander
收起左側

【資訊】以 Bank Transfer 申請 Member 流程詳細版(100%成功)

thx appreciately
回復 支持 反對

睇返step13中的情況1,我有問題想問一問。
甘如果我屋企係無sanner而個banker又用手抄的方法寫係張單度的話,我可唔可以對住張單影幅相再放係電腦度?
同埋我個封send比佢的 e-mail係唔係要附上果張單嫁?
希望有人解答,謝!
回復 支持 反對

睇返step13中的情況1,我有問題想問一問。
甘如果我屋企係無sanner而個banker又用手抄的方法寫係張單度的話,我可唔可以對住張單影幅相再放係電腦度?
同埋我個封send比佢的 e-mail係唔係要附上果張單嫁?
希望有人解 ...
天空神鋒 發表於 22-5-2009 14:14

絕對可以~~
有什麼問題可以 MSN 搵我~~

My MSN: bonbon9999992003@yahoo.com.hk
Call me Bon is ok~
回復 支持 反對

i no scanner wor!
回復 支持 反對

u can use camera to take its photo

44# 51388172
回復 支持 反對

請問我15 years old only, 可唔可以bank transfer?
回復 支持 反對

請問我15 years old only, 可唔可以bank transfer?
online168 發表於 15-6-2009 17:25

yes sure.
bank transfer is all ages.
回復 支持 反對

thank you ^.^
回復 支持 反對

我有次行行下街見到wetern union . 但係果間係換錢既店. 唔知有冇人試過用wetern union黎買member呢?
有既話可唔可以講個流程黎聽下~thx
回復 支持 反對

[[bao_36]]ty
回復 支持 反對