打印 上一主題 下一主題
收起左側

城堡 用有問題既map

(幫拉) 樂古名:pksschan

1p aoc名:xx(版規列入的禁詞)

本人:6p

控罪:開 有問題既map

經過: 1開始 5p 棄左  跟住.........8p儲左 2百隻 去打 1p p剛好 空城 之後 打爆佢

最右面個個堡  就見到 哈羅同成吉 既 出現  令8p 十分 覺得 不公平 而棄權

同時  我3隊 打 2p  2p 帝左 之後  就 開始 發現 2p不停出 哈羅

之後 2p哈羅 去攻擊 7p   令7p棄權  然後 我已經帝了  但由於 有問題 所以 我又棄權 跟住 就開始影相

圖片:
第1張  拉人圖  圖中1p 沒有拉人(由代拉者 頂替)

第2張  1p成吉圖

第3張  2p哈羅圖

第4張  2p哈羅 由 出遊位 (出緊)

第5張  文明圖

第6張  遊戲 ip圖 (但最 個 10 冇顯示到  由於而家 投訢區 非常規則化   如因此不成立  希望 7p8p 可以拹助)

第7個 並不是 遊戲圖  此是 1張 所謂 戰狼團 所改既 兵堡map(由於 234p 都用 戰狼團名 來參戰 )

戰狼團兵堡 完全冇bug 公平檔.scx

21 KB, 下載次數: 16

回復

到底你想告個劇有什麼問題?

簡單直接咁講
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 nomygf 於 27-11-2007 21:10 發表
到底你想告個劇有什麼問題?

簡單直接咁講

我想問你 有冇睇清楚 我講 既野????

你係 劇情既版主  但都可能 唔清楚 城堡兵map 既內容

我重覆 多次  簡單 d咁講  張map既問題

1p 城堡裹面 有成吉 哈囉

2p 未 殺 3500就有哈

同埋 聽你講話 唔知 個劇 有咩問題

你(認真) 睇清楚 張圖 34分 1p2p 有哈有成吉  冇問題嗎?? (難度 張圖 顯示唔到 所以睇唔到?)

如果 你覺得  中國 同 亞芝 可以 34分 殺3千5百既

我只可 貼多 1張 殺敵圖 同 時代圖  ( 同時 如果你 會處理 呢件事既話,  誠心誠意 希望你 下載 1樓 第7個附件 睇下張map)

頭先  我走去 試下 原來 城堡 只得 成吉   同埋 2p上面 d屋 左下角 第1,2間 del 就會 自動出哈羅(暫時 只見 1p2p 有哈羅出 仲好似係 無限隻

第1張 殺敵圖

第2張  時代圖

回復 支持 反對

無1p 2p kill 圖

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
miracle_chan -5 呃Post/無意義內容,請留意其他回覆

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 #4 ↑呂布↓ 的帖子

Sorry, 我不是無品投訴區的版主, 不會處理的, 只是進來看一看什麼事

既然我不需處理, 何必浪費 1 分 去下載劇情來看呢 ?

回復 支持 反對

回復 #6 nomygf 的帖子

1分你都咩= =
洗唔洗呀~_~
回復 支持 反對

回復 #7 傻仔~森~ 的帖子

錯 -3-
下載的程序太煩人了,
下載下來的檔案先要轉名, 再放到主程式資料夾內, 之後再在程式上看看,
最後又要把它刪除。
多麼煩人呢~
回復 支持 反對

回復 #8 nomygf 的帖子

的確係幾煩,
戰狼團話會處理有問題團員
姐係話2P會比人踢出團?
回復 支持 反對

我都玩過呢個圖...
1p-4p都有buy嫁
勁無品
回復 支持 反對