打印 上一主題 下一主題
收起左側

[不成立]219.73.113.51 傻仔

關閉 [複製鏈接]
玩兵堡拉兵   仲話係比拉   但係一開波講左全禁

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
miracle_chan -2 不成立,並扣回開帖2分。

查看全部評分

回復

樓主有沒有圖片??
回復 支持 反對

沒證據好難幫到你喎...
回復 支持 反對

你最好快改題目名,
呢到D板主好唔鍾意粗口架 ,隨時扣埋你分!= =
回復 支持 反對

原帖由 HowDareYou 於 8-1-2008 11:21 AM 發表
你最好快改題目名,
呢到D板主好唔鍾意粗口架 ,隨時扣埋你分!= =

難道你管理的版區可以講粗口而唔扣分嗎?
難道你知道我們的鍾意甚麼,不鍾意甚麼嗎?
如果犯事,只是依版規處理,並不是我地鍾意做乜就做乜。
≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡

投訴沒有足夠證據:

-欠缺拉人圖
-欠缺拉IP連線圖(AOC主目錄>多人連線遊戲>顯示遊戲)
-欠缺遊戲圖片

請閣下在三日內補回上述的證據,否則投訴失敗,並扣減 2 分發帖分 及 關題。
≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡
拉人圖 / IP連線圖 製作方法
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=2674878

[原創]拍照教學+上傳圖片教學 ── 遊戲場面圖、拉人圖、IP連線圖 by Torchic╳小火雞
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=2756031

投訴的基本要求
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=2653354
回復 支持 反對

全禁唔包埋禁拉
禁拉係要分開再講(唔知宜家仲係咪,好耐無玩兵堡-.-)
回復 支持 反對

原帖由 miracle_chan 於 8-1-2008 23:50 發表

難道你管理的版區可以講粗口而唔扣分嗎?
難道你知道我們的鍾意甚麼,不鍾意甚麼嗎?
如果犯事,只是依版規處理,並不是我地鍾意做乜就做乜。
≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡ ...

我只不過係叫樓主改返題目,
並無講過版規唔洗理
況且我就係唔想成日用版規黎管轄人,
我個區d人個個好自律無野可以俾我扣分
我講"呢到d板主唔鍾意人地講粗口"其實是指緊版規講明唔可以爆粗
我只不過唔想講版規呢2個字而用另一個說法表達我意思
得罪左既唔好意思-_-
回復 支持 反對

...琴日既事   我點樣影底返....    唔好扣我分...    我下次投訴人會影底左先架啦  sor
回復 支持 反對

原帖由 HowDareYou 於 9-1-2008 12:00 PM 發表
我只不過係叫樓主改返題目,
並無講過版規唔洗理
況且我就係唔想成日用版規黎管轄人,
我個區d人個個好自律無野可以俾我扣分
我講"呢到d板主唔鍾意人地講粗口"其實是指緊版規講明唔可以爆粗
我只不過唔想講版規呢2個字而用另一個說法表達我意思
得罪左既唔好意思-_-

你的用詞說法,容易令人誤會..囧囧囧
所以我也誤會了= =
回復 支持 反對