收起左側

你地入泥平平理(有粗口18+)

關閉 [複製鏈接]
咁你同佢都有錯
粗爆比訓導知左 記野唔出奇= =
回復

希望大家都唔好嬲我la~
我e家係而中間人ge角到黎講說話ge~
(比人扣分都唔怕,但請唔好del我講ge野)
第一點,我想講樓主好白痴,好無知,錯左都仲唔識得改
第二點,話訓導不對ge果8個人,我覺得都好無知
最重要ge係個訓導做非常好
覺位一定會有人想罵我,不過我都慣哂
我話你白痴,係你明明冇錯,但講左嘈口
話訓導不對ge,我想問,你仲係小學生啊?係ge我唔怪你,因為你仲細
訓導唔話你知有冇記佢野,係唔想再引起同樣ge事
你自己係講左嘈口,做錯左事都仲唔識改,我覺得你真係冇咩用
係我學校講嘈口早就比人記過見家長留堂一個星期la~你咪算好lor
如果你唔係咁笨啊比人記野比人笑果個人一定唔係你lor~
你中幾啊,我估你冇中3lor,咁少ge道理都唔知,仲話自己係讀名氣的band 1
真係映衰哂學校lor~

如果版主要扣分ge,請扣200分,但希望留番句野係到,我想用呢200分令佢明白自己有幾笨

樓主,我講到咁,我諗你都好難接受,但我希望你認真諗清楚lor~
如果唔係第時慘ge係自己,希望你明白我la~
回復

如果我係你 我諗我第2日就買支棍卜佢
回復

佢記你係岩
因為你講左粗口
如果淨係記你唔記佢
咁就個訓導唔岩
回復

如果樓主所講既係事實既話~我覺得果條友唔岩先.但樓主都唔應該用粗口反駁佢~係band 1既學校黎講~講粗口都算幾嚴重我個人覺得
回復

我覺得好假喎 有人咁串77 .....我諗佢係學校仇家唔少
回復

原帖由 命運之子 於 22-2-2008 21:51 發表
希望大家都唔好嬲我la~
我e家係而中間人ge角到黎講說話ge~
(比人扣分都唔怕,但請唔好del我講ge野)
第一點,我想講樓主好白痴,好無知,錯左都仲唔識得改
第二點,話訓導不對ge果8個人,我覺得都好無知
最重要ge係個訓 ...

我反而覺得你講嘢武斷得濟......
仲有,我希望你唔好怪我直接
你都好幼稚,因為一個人成唔成熟唔係睇form幾
我相信一個form1都有可以成熟過一個form5 囉
呢樣嘢係視乎個人嘅成長環境同attitude囉

你講出"樓主form3都唔夠"呢句說話
我已經覺得你唔成熟

回正題

如果淨係睇樓主打嘅嘢的話(因為實情我唔知)

我覺得樓主好無辜,

話樓主畀人記缺點抵嘅人,我想反問返你哋:
如果你哋無啦啦畀人踢一腳,再用粗口鬧你的話,你哋會點先?
好冷靜咁同條友講道理?

你哋好似搞錯咗角色喎,係樓主畀人撩,唔係樓主撩人先

咁一個人無啦啦畀人又踢又用粗口鬧自己,正常可能郁咗手tim la,
話人唔成熟?咁點先叫成熟呀?

你哋講喇!?

回復

做乜野呀你==報串就要無懈可擊啦eg:班長告人:上堂偷做homework,佢自己又有偷做==

自殺??唔死就怪,同埋冇人中2用粗口比人鬧
回復

同學,你讀邊間牙??我都係你果區ge band 1學生bo~

回復

罵人有文化d咪無事囉
訓導仲讚你tim呀=.=

當然,好大機會比人打
回復