打印 上一主題 下一主題
收起左側

阿仙奴,,高人指點丫-w-""

本身就4-4-2
                 亨利            一個意大利前鋒(頭球20 射門18)/卡路士維拉
路師基(第二季走左)         法比仔         丹尼臣(第三季走左)/基拔圖施華     helb(第二季走左)
加拿斯            m.李察士              kolo托尼                          薩卡度(第二季走左)
                                   列文(第一季後預備隊 變左卡文離)
                                             (第一至三季陣容)
e家用緊4-3-3
                                                f.托利斯
nani/迪阿歷辛度                                                                 哥利斯馬/哥古夫
                           度斯山度士       法比仔        莫天奴

加拿斯/馬些路(冇左閘)    m.李察士         rail axxxx(華倫個個)    kolo 托尼
                                                  烏斯達離
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

fabregas打後備? 冇病ma?
你一係賣走佢啦
回復 支持 反對

法比仔你唔用既就放=_=
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

Chiellini呢條友成日唔肯黎
fm08同fm07都係咁><
搞到我次次都買bale  不過都唔錯~
回復 支持 反對

Bale都唔錯

不過我個人鍾意用Taiwo
回復 支持 反對

回復 27# 的帖子

Bale好貴先比放........
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

bale係唔係g.bale?仲有我個卡路士維拉賣左lu= =
回復 支持 反對