打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 上緊電腦堂,,,依然煩惱緊- -

原帖由 ericlf2007 於 17-1-2008 21:30 發表
被晒死了~
我冰F 雷F 火F(指
完全敗了~
對魔法是完全白痴....

題外話
上電腦堂時能上論壇真好呀~
我們的老師都很嚴  被看到會被揍死...

我地仲勁~
電腦堂唔開電腦~

回樓主
用減強裝射白/灰狼好快
有錢可以用小浣熊裝射狐狸
但如果要射s/a怪就建議用幾個-100強既裝慢慢減
(我好似係度講緊廢話- -")
回復 支持 反對

原帖由 一閃 於 17-1-2008 13:02 發表
晒命...........

這裡大部份都是老手

沒人會被你哂到..........

我就知道個個都係老手

先係到問,,,

得你一個係度講人晒命,,,

咁你不如去貼圖區一個一個打晒命啦,,,

我都打話唔係晒命啦....

講野前要用下個腦呀

我想問減強度係咩賦
回復 支持 反對

原帖由 circle139 於 18-1-2008 23:18 發表

我就知道個個都係老手

先係到問,,,

講野前要用下個腦呀

我想問減強度係咩賦

冷靜點吧
我不想看到罵戰
回正題
減強度裝多是山鼠裝
/是bigbigbb所說的小浣熊裝
不過我常常看到的也是山鼠
回復 支持 反對

原帖由 circle139 於 18-1-2008 23:18 發表

我就知道個個都係老手

先係到問,,,

講野前要用下個腦呀

我想問減強度係咩賦

你無腦定爛腦?

定係爛到無腦?

無腦唔怪你

爛腦就食豬腦補下

有腦就覺得你好可悲

我講既晒命

你咩意思都唔知

用下腦啦

[table=98%][tr][td=4,1,740]◆ Rank A[/td][/tr]      [tr][td]名稱[/td][td]條件及能力[/td][td]取得資料[/td][td=1,1,70]賦予限制[/td][/tr]      [tr][td][/td][/tr]      [tr][td=1,1,110]困難的
of Trouble[/td][td]看似非常的弱(-100)
等級是 3 以上時 智力 15 減少[/td][td]魔力賦予卷軸→卡魯蜘蛛最後寶箱[/td][td]輕鎧[/td][/tr]      [tr][td=4,1,740] [/td][/tr]      [tr][td]◆ Rank 9[/td][/tr]      [tr][td]名稱[/td][td=1,1,300]條件及能力[/td][td]取得資料[/td][td]賦予限制[/td][/tr]      [tr][td=4,1][/td][/tr]      [tr][td=1,1,110]損害的
of Harm[/td][td]看似非常的弱(-100)
等級是 6 以上時 幸運 10 減少[/td][td]魔力賦予卷軸→卡魯殭屍最後寶箱[/td][td]護手[/td][/tr]      [tr][td=1,1,740][/td][/tr]      [tr][td]障礙的
of Hindrance[/td][td]看似非常的弱(-100)
等級是 6 以上時 敏捷 10 減少[/td][td=1,1,260]魔力賦予卷軸→卡魯野牛最後寶箱[/td][td]重鎧[/td][/tr]      [tr][td=4,1] [/td][/tr]      [tr][td=1,1,740]◆ Rank 8[/td][/tr]      [tr][td]名稱[/td][td]條件及能力[/td][td]取得資料[/td][td=1,1,70]賦予限制[/td][/tr]      [tr][td=4,1][/td][/tr]      [tr][td=1,1,110]不便的
of Inconvenience[/td][td]看似非常的弱(-100)
等級是 9 以上時 意志 10 減少[/td][td]魔力賦予卷軸→卡魯獵犬最後寶箱[/td][td]頭盔[/td][/tr]      [tr][td=1,1,740][/td][/tr]      [tr][td]阻礙的
of Obstruction[/td][td]看似非常的弱(-100)
等級是 9 以上時 力量 5 減少[/td][td=1,1,260]魔力賦予卷軸→卡魯妖魔最後寶箱[/td][td]重靴[/td][/tr]      [tr][td=4,1] [/td][/tr]      [tr][td=1,1,740]◆ Rank 6[/td][/tr]      [tr][td]名稱[/td][td]條件及能力[/td][td]取得資料[/td][td=1,1,70]賦予限制[/td][/tr]      [tr][td=4,1][/td][/tr]      [tr][td=1,1,110]亞克瑞奇
Arc_Lich[/td][td]看似一點點弱(-250)
平衡性 5 增加
暴擊率 5 增加
等級是 22 以上時 最小傷害 5 增加
等級是 44 以上時 最大傷害 5 減少
魔力賦予不受等級限制[/td][td]靈魂之劍→亞克瑞奇[/td][td]武器[/td][/tr]      [tr][td=1,1,740][/td][/tr]      [tr][td]?
of Abysmal[/td][td]看似稍弱(-500)
修理費用12% 增加[/td][td=1,1,260]魔力賦予卷軸→遠洋魚船寶箱[/td][td]盾牌[/td][/tr]      [tr][td=4,1] [/td][/tr]      [tr][td=1,1,740]◆ Rank 4[/td][/tr]      [tr][td]名稱[/td][td]條件及能力[/td][td]取得資料[/td][td=1,1,70]賦予限制[/td][/tr]      [tr][td=4,1][/td][/tr]      [tr][td=1,1,110]綠斯卡
回復 支持 反對

我就知道個個都係老手

先係到問,,,

講野前要用下個腦呀

我想問減強度係咩賦
我依家冰矛就1級啦

不是晒命(揮手

我要仲要打4000strong......

1500 awful

boss打晒- -

我強度就700幾

可唔可以教下我打咩??

你打出來幹什麼?

好型?
回復 支持 反對

原帖由 乂夜影風乂 於 18-1-2008 23:40 發表

冷靜點吧
我不想看到罵戰
回正題
減強度裝多是山鼠裝
/是bigbigbb所說的小浣熊裝
不過我常常看到的也是山鼠

很大誤
山鼠不是扣強
山鼠是接尾A級卷
用途是接輕甲的接尾9級卷
======================
另外  樓上的幾人  自律一點
引發罵戰大家沒趣而已
遊客,本帖隱藏的內容需要積分高於 20000 才可瀏覽,您當前積分為 0
回復 支持 反對

原帖由 高手007 於 18-1-2008 23:55 發表

你打出來幹什麼?

好型?

博突出

潮爆
回復 支持 反對

原帖由 [H]真.天龍神 於 18-1-2008 23:56 發表

很大誤
山鼠不是扣強
山鼠是接尾A級卷
用途是接輕甲的接尾9級卷
======================
另外  樓上的幾人  自律一點
引發罵戰大家沒趣而已
**** 本內容被作者隱藏 *****

囧...是嗎@@?
我常常看到山鼠減什麼什麼
原來我也被誤xD"
再罵的話就關貼吧